Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.490 Ft

Hacker játszma

3.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (5)

Leírás

Kódtörők párbaja – kártyavezérelt amőbajáték izgalmas csavarral. A Hacker játszma könnyen tanulható, kétszemélyes logikai társasjáték. A játékosok igyekeznek hármas csoportot vagy tengelyt létrehozni kódkártyák segítségével – kiszámolva ellenfelük lehetséges lépéseit.

Vélemények

4.60
5 értékelés
(3)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 06. 25.
Új kedvenc

Kis csomagolású játékot kerestünk, ami akár a strandra is jó lehet az unásig játszott kártyajátékok helyett. Hihetetlen milyen prögős egy játék, semeddig sem tart egy kör, de ennek ellenére órákon át játszva is érdekes marad. A kártyák kidolgozása is nagyon szép.
2018. 12. 24.
Meglepően izgalmas játék

Egyszerűsége és kompakt volta ellenére kifejezetten izgalmas játék. Elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és már veszíthetünk is.:)
A kivitelezése és a modern köntösbe bújtatott kinézete kimondottan vonzó játékká teszi. Csak ajánlani tudom.
2018. 06. 25.
Könnyű, könnyed és pörgős

Az egyszerűsége és gyorsasága mellett szerintem klassz taktikai játék is. Nem mindegy, mikor rakod le a sikeres fertőzésért járó dupla Bitcoin jelzőt érő nagyobb kockát, mert könnyen meg is szabadulhatsz tőle. Tetszenek a fakockák, és a tábla is megfelelő az ár-érték arányt tekintve, a kártyák pedig egyszerűek, egyértelműek, jó színekkel. A számok világában járatos, olvasni még nem tudó gyerekeknek is javaslom! Nálunk mindenki szereti. Az aprósága miatt bárhová magunkkal vihetjük (nyaralni, strandolni, piknikezni stb.).
2018. 06. 04.
Hacker móka

Nekem egy kicsit modernkori amőba játékra hasonlit, megspékelve egy kicsi csavarral. Összeségében szép és könnyed kis játék.
2018. 05. 29.
Jó kis játék!

Elsőre a szabályok kicsit kuszának tűnnek, de ha egyből a szabály megismerése mellett játszunk is egyet, gyorsan megértjük a felépítését. Rövid és izgalmas játszmákkal, folyamatos taktikázással és jó hangulatban telt az első délutánunk a játékkal. Gyerekeknek felnőtteknek egyaránt ajánlom! Kis helyigény, nem kell hozzá komolyabb előkészület, utazás közben, délután otthon remek szórakozás.

Ajánlom!