Hacker játszma

  Normál ár: 3 490 Ft

  A Te árad: 3 316 Ft

  Értékelés:  (4.4)
  Fertőzd meg a világháló egyik fő vonalát vagy béníts le egy szerverközpontot!
  Ebben a gyors és akciódús játékban két hacker méri össze a tudását. Aki ügyesebben kémkedik, okosan következtet, jól építi fel a kombinációit, és ha kell, kockáztat, az fogja megnyerni a kibercsatát.

  Értékelések átlaga 


  (4.3)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  33% (1)
  67% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 3 értékelés
  Könnyű, könnyed és pörgős

  HeFe | 2018. június 25.

  Az egyszerűsége és gyorsasága mellett szerintem klassz taktikai játék is. Nem mindegy, mikor rakod le a sikeres fertőzésért járó dupla Bitcoin jelzőt érő nagyobb kockát, mert könnyen meg is szabadulhatsz tőle. Tetszenek a fakockák, és a tábla is megfelelő az ár-érték arányt tekintve, a kártyák pedig egyszerűek, egyértelműek, jó színekkel. A számok világában járatos, olvasni még nem tudó gyerekeknek is javaslom! Nálunk mindenki szereti. Az aprósága miatt bárhová magunkkal vihetjük (nyaralni, strandolni, piknikezni stb.).
  Hacker móka

  Noémi | 2018. június 4.

  Nekem egy kicsit modernkori amőba játékra hasonlit, megspékelve egy kicsi csavarral. Összeségében szép és könnyed kis játék.
  Jó kis játék!

  András | 2018. május 29.

  Elsőre a szabályok kicsit kuszának tűnnek, de ha egyből a szabály megismerése mellett játszunk is egyet, gyorsan megértjük a felépítését. Rövid és izgalmas játszmákkal, folyamatos taktikázással és jó hangulatban telt az első délutánunk a játékkal. Gyerekeknek felnőtteknek egyaránt ajánlom! Kis helyigény, nem kell hozzá komolyabb előkészület, utazás közben, délután otthon remek szórakozás.

  Ajánlom!

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!