Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hadurak

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (6)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Hadurakban minden játékos egy-egy olyan báró vértjét ölti magára, aki a királyi koronára tör. Minden bárót négy nemes szolgál hűségesen, s vezérli harcba uruk seregeit. A bárók a városok elfoglalására törekednek, hogy az így szerzett befolyás révén végül elnyerhessék a trónt. Ugyanakkor gyarapítják jövedelmüket, szavazatokat gyűjtenek a Tanácsban, és növelik követőik hitét, hogy a váratlan eseményeket is a maguk javára fordíthassák, amennyire ez lehetséges. Ravasz stratégia és bölcs diplomácia kövezi ki a trónus legfelső lépcsőihez vezető utat.

Vélemények

3.67
6 értékelés
5
(1)
4
(2)
3
(3)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 08. 08.
Ha van időd ajánlom

Ez azon játékok közzé tartozik amelyek rengeteg időt felvehetnek. Eddig minden játszmám 5 óra fölött tartott. Ennek ellenére minden percét élveztem. VAN a játéknak méysége, stratégiája, viszont néha kicsit vontatottnak tünhet. Nem túl mozgalmas, de számomra hatalmas élmény és egyik kedvenc játékom.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 03.
jó játék

Én megértettem elsőre a szabályzatot, csak 1-2 részt kellet mégegyszer újraolvasnom. Az első játék biztos nehézkesen indul, de utána izgalmas lesz a játék sok intrikával
| 3 / 5 csillag!
2015. 10. 28.
lehet még jobb

Nem rossz az alapötlet, de szerintem lehetne még fejleszteni rajta.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 19.
Hadurak Csatába!

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, a szabálykönyv valóban nehéz, első, alapos átolvasásra is sok kérdés maradt megválaszolatlanul, kellett idő mire gördülékenyen ment a játék.Pedig maga a játék nem is annyira nehéz, inkább a szabálykönyv magyarázata nem megfelelő. Két játékostól lehet játszani, bár nekünk sokkal jobb volt ha legalább négyen játszottuk. Legjobban a tervezgetés tetszett a kártyáinkkal, a csaták is jóra sikerültek. valamint hogy indíthatunk expedíciókat is nagyobb pénz reményében amiből vehetünk sereget stb. Aki szereti a stratégiát és a lovagkort annak biztosan tetszeni fog, bár elsőre tényleg sok lesz a szabály és csak menet közben érti meg az ember, de szerintem jó bevezetés a kicsivel komolyabb stratégiai játékokba.
| 3 / 5 csillag!
2015. 09. 25.
Sok lehetőség

Rengeteg lehetőség van a játékban, mikor mit csinálhatunk, de sajnos a szabályok nagyon kesze-kuszák. Stratégiai része nagyon jó és tetszik az, hogy zsoldot is kell fizetni a katonáknak, befolyásra ügyelni kell, várost el lehet foglalni, vagy lerombolni.
Értékelés:
Grafika: 4
Minőség: 5*
Újrajátszhatóság: 2
Hangulat: 4
Nehézségi szint: nehéz
Szabály érthetősége: 3
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 13.
Megosztó játék

Nagyon szép, rengeteg lehetőséget rejt, izgalmasak a kártyák, de nagyon átgondolatlanok a szabályok.