Hadurak

  Normál ár: 12 990 Ft

  A Te árad: 12 341 Ft

  Értékelés:  (3.3)
  A Hadurakban minden játékos egy-egy olyan báró vértjét ölti magára, aki a királyi koronára tör. Minden bárót négy nemes szolgál hűségesen, s vezérli harcba uruk seregeit. A bárók a városok elfoglalására törekednek, hogy az így szerzett befolyás révén végül elnyerhessék a trónt. Ugyanakkor gyarapítják jövedelmüket, szavazatokat gyűjtenek a Tanácsban, és növelik követőik hitét, hogy a váratlan eseményeket is a maguk javára fordíthassák, amennyire ez lehetséges. Ravasz stratégia és bölcs diplomácia kövezi ki a trónus legfelső lépcsőihez vezető utat.

  Értékelések átlaga 


  (3.3)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  25% (1)
  75% (3)
  Rendezés:
  Eddig összesen 4 értékelés
  lehet még jobb

  Gábor | 2015. október 28.

  Nem rossz az alapötlet, de szerintem lehetne még fejleszteni rajta.
  Hadurak Csatába!

  Dezard | 2015. október 19.

  Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, a szabálykönyv valóban nehéz, első, alapos átolvasásra is sok kérdés maradt megválaszolatlanul, kellett idő mire gördülékenyen ment a játék.Pedig maga a játék nem is annyira nehéz, inkább a szabálykönyv magyarázata nem megfelelő. Két játékostól lehet játszani, bár nekünk sokkal jobb volt ha legalább négyen játszottuk. Legjobban a tervezgetés tetszett a kártyáinkkal, a csaták is jóra sikerültek. valamint hogy indíthatunk expedíciókat is nagyobb pénz reményében amiből vehetünk sereget stb. Aki szereti a stratégiát és a lovagkort annak biztosan tetszeni fog, bár elsőre tényleg sok lesz a szabály és csak menet közben érti meg az ember, de szerintem jó bevezetés a kicsivel komolyabb stratégiai játékokba.
  Sok lehetőség

  Boly | 2015. szeptember 25.

  Rengeteg lehetőség van a játékban, mikor mit csinálhatunk, de sajnos a szabályok nagyon kesze-kuszák. Stratégiai része nagyon jó és tetszik az, hogy zsoldot is kell fizetni a katonáknak, befolyásra ügyelni kell, várost el lehet foglalni, vagy lerombolni.
  Értékelés:
  Grafika: 4
  Minőség: 5*
  Újrajátszhatóság: 2
  Hangulat: 4
  Nehézségi szint: nehéz
  Szabály érthetősége: 3
  Megosztó játék

  Ádám | 2015. július 13.

  Nagyon szép, rengeteg lehetőséget rejt, izgalmasak a kártyák, de nagyon átgondolatlanok a szabályok.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!