Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Halloween akció

Közeleg a Halloween, kísértetekkel, csontvázakkal, töklámpásokkal, kígyó- pók- és denevérformájú édességekkel, díszekkel, jelmezekkel. És naná, hogy erre az alkalomra is akad bőven társas, viccestől a tényleg borzongatóig. Az október végét különben sem lehet, nem is érdemes megúszni Halloweeni buli nélkül - olyan bulit pedig nem érdemes csinálni, ahol nem kerül elő legalább egy-két ütős társasjáték.  
A gemklub.hu-n október 27-én kinyílnak hát a sötétség kapui, elindul borzongatóan jó Halloween akciónk. Ne tökölj hát, vásárolj társasjátékokat szuper áron! Az akció október 27-től november 1-ig tart, kizárólag a gemklub.hu webáruházban.