Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

13.490 Ft

Harc Rokuganért

13.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Vélemények

4.67
3 értékelés
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 04. 16.
Első társas

Én ezzel a játékkal kezdtem a társasjátékos őrületet. Nagyon jó választás volt, mert gyorsan tanulható, kevés szabállyal, sok segítséggel. A dizájn csillagos 5-ös. Akinek tetszik a Trónok harca játék, de nincs annyi ideje, annak ez tökéletes választás.
2019. 02. 08.
Japán feeling....

Nemrég sikerült kipróbálni a játékot, így még friss az élmény. Kimondottan területfoglalós, stratégiai játék, ami japán köntösbe van ültetve. Ez a japános hangulat számomra nem jött át, ettől független jónak tartom a játékot.Egy kicsit a Trónok Harca és a Rizikó összegyúrása hatása volt számomra. A játékban a területfoglalással kezdünk, amik megtartásához bizonyos számú - végleg eldobandó - segédkártyákkal rendelkezünk, ami az akcióinkat tudja felerősíteni, illetve az ellenfeleknek tudunk keresztbe tenni. Ha egy tartomány minden területét elfoglalod - Rizikó feeling - akkor még plusz bónuszlapokhoz juthatsz. Attól nem kell tartani, hogy valaki nagyon megerősödne, mert ezeket a tartományokat meg is kell védeni és a védelem felépítése is akcióba kerül, amiből mindenkinek 5 áll rendelkezésére egy körben. Az akciókorongok random felhúzása alakíthatja a stratégiát, de bizony gátolhatja is egy-egy fontos, központi mező elfoglalását. Ezek az akciókorongok mindenkinél egyformák, de a felhúzás sorrendje mindenkinél más és más. Tetszett az, hogy itt nem lehet beszorulni, hisz hajózással bármelyik tengerparti szakasz elérhető, a mi játékunkban is az utolsó körben jött a nagy fordulat. Összességében számomra kellemes 2 órát tartogatott a játék, bármikor leülnék mellé újra.
2018. 09. 19.
Izgalmas

Ez egy izgalmas war game, nem bonyolult mégis sok lehetőséget ad, nem feltétlenül teljesen kezdőknek való, viszont akár kezdők is belejöhetnek 1-2 kör után.
A jobban ismert rizikó-hoz hasonló játékélmény szerintem, csak ez annak minden hibáját javitja.
A stratégiádat titokban játszod ki, és lehet hogy blöffölsz, igy könnyen izgalmas feszültséget kelthetsz, emellett megtéveszted a többi játékost, azokat felesleges védekezésre kényszeritve.
Nagy az újra játszhatósága, viszont könnyen lehetne bőviteni, akár házi kiegészitökkel is.
Szerintem 5*