Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

19.990 Ft

Harry Potter: A halálfalók felemelkedése

19.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás

A Sötét varázslatok kivédése órák anyagának elsajátítása után ideje szembe szegülni a Sötét Nagyúrral! A  Halálfalók felemelkedése társasjátékban most átélheted azokat a nehézségeket és borzalmakat, amikkel az ötödik évfolyamba járó Harrynek, Hermione-nak és Ronnak kellett megküzdenie!

Vélemények

4.00
1 értékelés
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2021. 05. 08.
Egész nehéz játéknak tartom ezt, de ettől függetlenül nagyon élvezetes. A játékmenet nem túl pörgős, sok idő telik el, mire a következő játékosra sor kerül. A szabályrendszere könnyen tanulható. Sajnos a sebzést jelölő kockából nincs elég, így minden varázslóra csak egy kockát teszek fel, amit arrébb csúsztatok, hogyha sebződik, vagy ha gyógyul. Sok múlik a szerencsén, de azért lehet taktikázni. Például arra a helyszínre szoktam menni, ahol Voldemort épp tartózkodik, mert így kisebb esélyem van rá, hogy megsebezze az összes varázslómat. Nem érdemes egyből félretenni sok kockát, mert még dobhatsz velük jobbat is. Azokra a helyszínekre kell menni, amik intenzív támadás alatt vannak, mert ha elveszik egy helyszín és feljön a halálfaló szimbólum a nyolcoldalú kockán, az elég szivatós tud lenni. Egyedül is kipróbáltam, és úgy is elég élvezetes volt a játék, de akkor érdemes kivenni a varázsló kártya cserélgetős varázslat jelőlöket. A játékidő az nagyon alul van számolva. Az első játékunk kábé 3-4 óra volt. Utána 2-3 órára rövidültek a csaták. Aki ezzel szeretne játszani, az előtte győzödjön meg arról, hogy van-e elég ideje hozzá. Aki szereti a kockapókert, és a Harry Potter világát, annak ez be fog jönni.