Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Harry Potter, Egy tanév Roxfortban

Ár:
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 1 / 5 csillag! (7)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Leveled érkezett, és nem más hová szól, mint a világ leghatalmasabb Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, Roxfortba, amit nem más vezet, mint a legendás Dumbledore!

Kviddics, házi, párbajok… A Teszlek Süveg vajon melyik házat javasolja majd neked? Készen állsz, hogy Te is varázsló legyél?

Vélemények

1.43
7 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(1)
2
(1)
1
(5)
Írja meg véleményét!
| 1 / 5 csillag!
2021. 02. 19.
Karácsonyi ajándéknak vettem a 14 éves lányomnak de azóta se tudunk vele játszani mert nem értjük az alap dolgokat sem.
Kész csalódás volt ez a társas játék.
| 1 / 5 csillag!
2021. 01. 20.
Karácsonyi ajándék volt a 10 éves lányomnak. Sajnálom, hogy megvettem, mi szülők sem tudjuk értelmezni a játékszabályt, nem még a gyerekek... Nem ajánlom.
| 1 / 5 csillag!
2021. 01. 04.
A játék játszhatatlan, hihetetlenül túlbonyolított. Mintha nem tesztelték volna le, hogy ami le van írva a rendkívül hosszú útmutatóban, az a valóságban mennyire működik.
Nos, egyáltalán nem. Felnőtt fejjel egy részt (a kviddicsmérkőzést) próbáltam kezdésnek megérteni, játszani - másfél órám ráment, és nem sikerült. Az útmutatóban példaként írt lépéseken sem tudtam végigmenni (Ha az összes kviddicsezőt felrakom a pályára, az olyan zsúfoltságot ad, hogy az útmutatós példa se ismételhető meg.)
Nagy csalódás volt.
| 1 / 5 csillag!
2021. 01. 03.
Nem gyerekeknek való.....
| 2 / 5 csillag!
2020. 12. 30.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, többen és többször futottunk neki de senki sem jött rá, hogyan kell játszani. Azért ez eléggé elkeserítő. A gyártó igazán kiadhatna hozzá valami értelmező kiegészítést.
| 1 / 5 csillag!
2020. 12. 27.
Csatlakozom Laurához, az egetlen pozitívum az igényes kidolgozás, ezzel szemben értelmezhetetlenül bonyolult játékszabály, többen több óra alatt sem jöttünk rá hogy is kéne játszani. Hatalmas csalódás.
| 3 / 5 csillag!
2020. 12. 26.
A játék rendkívül igényes. Sok mindent rejt a doboz. Hatalmas asztalra van szükség,hogy kényelmesen lehessen játszani. Ugyanakkor harmadszorra futunk neki az egyszerű (7 éveseknek való játékmódnak,és még most sem értjük).Életemben nem találkoztunk ennyire bonyolult játékkal. Ha egyszer sikerül majd a több oldalon taglalt,iszonyú bonyolult szabályrendszert megértenünk,biztosan remek játékokat fogunk játszani,bár addig lehet,hogy teljesen elmegy a kedvünk tőle. Tulajdonképpen ezt gyakorlott stratégáknak ajánljuk,semmiképp nem gyerekeknek. Reméljük ezzel az írással segítettünk,hogy mások ne vegyék meg feleslegesen!