Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hatalmas szörnyek

Ár:
7.790 Ft
Átlagos értékelés: 2 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Izgalmas családi kártyajáték, amiben a játékosok szörnykártyáik lerakásával próbálják meg legyőzni az őröket és megszerezni a király kincstárában lévő aranyat. A király azonban különböző rendeleteket hoz, amik megnehezítik a szörnyek dolgát. A játékosok együttműködnek, de minden játékosnak az a célja, hogy a zsákmányból a legtöbb aranyat szerezze meg magának és abból a lehető legkevesebbet fordítson a szörnyének gyógyítására. Akinek a legtöbb aranya lesz a játék végén, az lesz a játék győztese.

Vélemények

1.50
2 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2020. 09. 21.
+ igényes külcsín
+ megtanítja számolni a 6-8 éves korosztályt
- a végletekig le van butítva/egyszerűsítve (még partijátékként játszva is)

Szerettem volna szeretni ezt a játékot, de nem megy...
Sajnos az alattam lévő, 4 évvel ezelőtti kritika nem túloz, valóban egy végletekig leegyszerűsített mechanikáról van szó. Talán a matekot tudja érdekesebbé tenni a 6-8 éves gyerekeknek, hogy nem almákat kell kosarakba rakni, hanem sárkányokat, orkokat és zombikat egymás mellé, illetve nem a tortát osztod el maradékkal, hanem a királytól szerzett kincset - de ez eléggé sovány vigasz.
Ráadásul egy pici odafigyeléssel tudni fogod, hogy a többiek mit raktak le, és hogy a következő leosztás függvényében te milyen eséllyel mehetsz az egyes helyekre.
Blöffölésre, taktikázásra minimális a lehetőség, így még filler/party játéknak is csak nagyon nyögvenyelősen tudom ajánlani. Mondom mindezt úgy, hogy a komponensek amúgy jók (kb. a Kincsvadász szintjét hozzák), és hogy a bolti alapár kb. negyedéért jutottam hozzá. Többet szerintem te se adj érte.
| 1 / 5 csillag!
2016. 11. 26.
hatalmas szarnyek

Egyébként is nagyon finnyás vagyok, de ettől konkrétan szenvedtem. Egy adag szarakodás a semmiért, tényleg lehetne ehelyett az is hogy ki dob nagyobbat. Maga a fő mechanizmus a Smash Up központi area controljának végtelenségig butított verziója, kiölve az összes mókás kombót, csak a számok pakolgatásával butítva azt, aztán megfordítjuk a kártyákat és kiderül hogy a 6-9 az 9 és nem volt elég a 8 amit odaraktatok, vagy ha elég volt akkor kicsit több vagy kevesebb jutalmat kapsz. Ennyi az egész. Az események miatt, amik elvileg feldobják, ráadásul előfordul, hogy bizonyos helyek egyértelműen sokkal jobbak vagy rosszabbak lesznek, ott pedig aztán tényleg csak arról van szó hogy éppen ki mit húzott. Hű de izgi. Szóval nem ajánlom senkinek, gyerekjáték és bevezető játék is van száz jobb, bár el tudom képzelni hogy kisebb fiúgyerekek a rajzok miatt esetleg kedveljék. De tényleg, a Smash Up sem sokkal bonyolultabb, akkor már jöhet az egyből. Aki ehhez elég nagy, annak már az is simán menni fog (egy pillanat alatt megjegyezik hogy melyik kártya mit tud, nem akadály az angol szöveg, sőt tanulnak belőle)