Heaven and Ale - Mennyei Ser

Normál ár: 12 990 Ft


A Te árad: 12 341 Ft

Értékelés:  (4.4)
Kiélezett verseny zajlik a legjobb sörért. A játékosoknak meg kell teremteniük a megfelelő egyensúlyt a kolostoruk kertjének fejlesztése és a nyersanyagok betakarítása között azért, hogy feltölthessék a hordókat. Az nyeri meg a legjobb sörért folytatott versenyt, aki képes hideg fejjel irányítani.

Értékelések átlaga 


(4.3)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

33% (1)
67% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Kemény dió

Balázs | 2019. február 8.

Az első parti alkalmával nem igazán tudtunk mit kezdeni az annyit lépsz, amennyit akarsz lehetőséggel. A szabályfüzet elolvasása után nem állt össze a kép. Nem is élveztük igazán...
A második alkalom után aztán derengeni kezdett, hogy a döntéseinknek milyen következményei lesznek. És elkezdett érdekelni a játék...
Harmadszorra már izgatottan játszottuk a köröket, figyeltük egymás lépéseit, választásait, próbáltunk tervezni, taktikázni, reagálni... és rájöttünk, hogy még csak a felszint kapargatjuk!
És megérkeztünk! :) Ezt a játékot meg kell ismerni, időt kell szánni rá, energiát kell fektetni bele ... ha megadjuk neki, amit kér, akkor garantáltan jó érzéssel állunk fel a táblától - akár nyerünk, akár nem.
A játék grafikája szép, tematikus az alkatrészek igényesek - talán a játékos tábla lehetne vastagabb kartonból. Bár jó a szabálykönyv, érdemes videós segítséget is igénybe venni.

Minden szépsége ellenére csak annak ajánlom, aki hajlandó időt szánni rá és energiát fektetni bele, mert ez a játék nehezen adja magát.
Cheers

Zsolt | 2019. január 31.

Az első pár játékot mi is rosszul kezdtük mint jó pár játékbemutató videóban is, mint hazai mint külföldi videókban. Mi is a csürlapka körbezárásánál általában a szerzetest választottuk és aktiváltattuk a körülötte lévő lapokat is, így volt bőven pénzünk is és léptünk rendesen a termelési sávon. De miután rájöttünk hogy igazából nem így kell játszani és ilyenkor csak egyet kell lépni a sörfőző mesterrel, mindjárt más lett a játék menet. Így jobban tervezni kell hogy mikor mit fogsz csinálni mert nagyon hamar elfogy a pénz. De meglepő módon így is tudtuk hozni a végén a pontszámokat. Idáig csak ketten játszottunk, így 1-1,5 óra egy játék. Sokat kell agyalni hogy mikor mit csinálsz hogy pénzed is legyen és a nyersanyag jelzők illetve a sorfőző mester is haladjon előre. Szerintem jó kis játék, könnyen tanulható, nem kell folyton a játékszabályt nézni hogy mikor mit is kell csinálni, pár játék után nincs is rá szükség.
Valóban mennyei!

bab1lon | 2017. december 13.

Bár nem vagyok nagy Kiesling rajongó, de szerintem ez a játéka kimondottan élvezetesre sikerült. Könnyű szabályai ellenére egyáltalán nem egyszerű jól játszani. Jókor kell ráéreznünk, hogy mikor hajtsunk végre kiértékelést, illetve mennyi pénzt áldozunk 1-1 nyersanyagra/szerzetesre. Szép, minőségi alkatrészekkel van megpakolva, jó ránézni. Elsősorban annak ajánlott, aki szereti az adott pillanatot uralni, és nem feltétlenül a gondos előretervezés híve.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.