Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

1.490 Ft

Hero Realms Character Pack: Cleric

1.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Vélemények

4.00
3 értékelés
(1)
(1)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 03. 12.
Cleric karakter

Viszonylag kicsit sebez, de nagyon sok életerőt tud visszatölteni, szinte elpusztíthatatlan. Csak erős kombókkal lehet legyőzni, emiatt eléggé el tud húzódni a játék.
2018. 05. 30.
Egy kis szerepjáték

A már alapból is nagyon jó alapjáték mellé egy kis kiegészítés. Lényegében egy hős bőrébe bújhatunk bele, és az adott hősre jellemző kártyákkal kiegészítve szállhatunk harcba. Nagyon jó bónuszt ad a játékhoz!
2017. 10. 24.
Nem elég átgondolt

Sziasztok!
Le kell szögeznem az elején, hogy mind az öt karakter-csomag egyedülálló a maga nevében, az értékelésüknél csupán a saját tapasztalataimat osztom meg veletek!
Lássuk tehát mit is kapunk a pénzünkért: - 6 db 1 a.értékű lap,
- 1 db rózsafüzér lap,
- 2 db követő lap,
- 1 db tüskés buzogány lap,
- 1 db avatár lap,
- 2 db életpont jelölő lap,
- 2 db képesség lap(feltámasztás, és áldás) .

A lapokról kicsit bővebben :
- Rózsafüzér(2 a. vagy 5 Ép) : az egyik legerősebb lap, melynek igazi értéke akkor mutatkozik meg, ha az adott körben, legalább 2 championt is kijátszunk vele együtt, ugyanis ez esetben, mindkét hatást megkapjuk !
- Követő( 1 Ép, guard, 1 sebzés) : sajnos őket nagyon gyengének érzem !
- Tüskés buzogány( 2 sebzés) : az alapdoboz rövidkardjával egyenértékű !
- Feltámasztás(tegyél vissza a dobott pakliból egy championt játékba, utána dobd el végleg ezt a képesség lapot) : nem tetszik, hogy csak egyszer lehet használni !
- Áldás(2 a.-ért célpont játékos kap 3 Ép-t, és a következő köréig, az általa irányitott championok kapnak + 1 Ép-t) : ez egy igazán jó lap !
- Avatár( 55 Ép) : Pont középen helyezkedik el, lehetett volna kicsit több is !

Sajnos nem érzem elég stabilnak ezt a kiegészitőt, vannak benne jó megoldások, mégis igazán jó lapjárás kell hozzá, hogy a kombók összejöjjenek, emellett kicsi a sebzés, és viszonylag kevés a pénz is, továbbá nehezen pörög a pakli is !
Ha valaki rajong a clerices paklikért vegye meg nyugodtan, de én azt javaslom, hogy ez legyen az utolsó a sorban !