Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

1.490 Ft

Hero Realms Character Pack: Thief

1.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 05. 15.
Ha már unod az alap játékot

Ha már unod az alap játékot akkor a classokkal fel lehet turbózni a játékot, és nem mellesleg a kampányhoz is előfeltétel.
2017. 10. 25.
Az előzőhöz...

Bocsánat! Kimaradt az Avatár lap jellemzése ! Tehát : 52 Ép !
2017. 10. 25.
Méltó a nevére !

Sziasztok!
Le kell szögeznem az elején, hogy mind az öt karakter-csomag egyedülálló a maga nevében, az értékelésüknél csupán a saját tapasztalataimat osztom meg veletek!
Lássuk tehát mit is kapunk a pénzünkért:
- 5 db 1 a. értékű lap,
- 2 db 2 a. értékű rubin lap,
- 3 db dobótőr lap,
- 1 db avatár lap,
- 2 db életpont jelölő lap.
- 2 db képesség lap(zsákmány, zsebmetszés).

A lapokról kicsit bővebben :
- Dobótőr(1 sebzés) : Ha egy körben legalább 2 az asztalon van, akkor tőrönként plusz 2 sebzést kap a játékos ! Tehát 2 esetén : 6, 3 esetén : 9 lesz a sebzés ! Nem is rossz, igaz ?
- Zsákmány( Ebben a körben, egy ellenfeled dobott paklijából, - vásárlási költségét kifizetve -, megszerezhetsz 1 lapot . A kikötés csupán annyi, hogy ez a lap nem lehet induló lap(vagyis olyan lap, aminek nincs vásárlási költsége), illetve nem lehet az első, és a második körben használni !) : Nagyon akartad azt a lapot, amit ellenfeled az orrod elől vett meg? Fizesd ki a költségét, használd ezt a képességet, és máris a tiéd lehet !
- Zsebmetszés(2 a.-ért kapsz 3 Ép-t, és célpont játékos kénytelen 1 lapot eldobni a kezéből.) : Ez egy nagyon pofátlan lap ! Nem elég, hogy eldobatsz egy lapot, még kapsz 3 Ép.t is ! Hasonló a Cleric áldásához, csak itt nem a championjaidat erősited, hanem az ellenfeled kézméretét redukálod, ami nagyon nem mindegy, szerintem !

Ebben a kieg.-ben van a legtöbb lóvé, az indulásból elérhető és többször felhasználható legnagyobb sebzés, megspékelve szivatós képességekkel ! Hála a sok pénznek, sokkal könnyebben lehet hozzájutni az értékesebb lapokhoz, mint az összes többinél, és akkor sincs gond, ha esetleg nem voltunk elég gyorsak, mert van mentőövünk !