Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hero Realms Character Pack: Wizard

Ár:
1.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (5)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Hero Realms kiegészítője, csak az alapjátékkal együtt játszható.

Megkapjuk a varázsló hőst, a csomag tartalmazza a 10 lapos kezdő paklit, két extra képesség lapot, két életerő jelölő lapot, és egy karakter lapot, ami megmondja hogy mennyi életerővel kezdünk.

Asszimmetrikus kezdést ad a játékhoz.

Vélemények

4.40
5 értékelés
5
(2)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 07. 22.
Varázsló

Ez a pakk komolyabb stratégiát igényel, mert csak akkor tudod igazán kihasználni a tulajdonságait és a bónuszokat. De, ha ügyesen játszod ki a lapokat, akkor komoly ellenfél leszel az asztalnál.
| 4 / 5 csillag!
2019. 03. 12.
Mágus karakter

Szép nagy sebzéskombókat lehet vele felépíteni, kicsit megtámogatva a gyengeségét (kevés életerőt) nyerő karakter lehet.
| 4 / 5 csillag!
2018. 10. 11.
Nem rossz...

Viszonylag erős karakter a speciális lapok miatt viszont a kevés arany és életerő miatt rizikós egy hosszabb távú stratégia megvalósítása vele. A lapok szépek, de hajlamosak a kopásra.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 15.
Ha már unod az alap játékot

Ha már unod az alap játékot akkor a classokkal fel lehet turbózni a játékot, és nem mellesleg a kampányhoz is előfeltétel.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 25.
A kis szikrából is lehet futótűz

Sziasztok!
Le kell szögeznem az elején, hogy mind az öt karakter-csomag egyedülálló a maga nevében, az értékelésüknél csupán a saját tapasztalataimat osztom meg veletek!
Lássuk tehát mit is kapunk a pénzünkért:
- 5 db 1 a. értékű lap,
- 1 db macska familiáris lap,
- 1 db tűzpálca lap,
- 2 db (nincs rá megfelelő szó), legyen szikra lap,
- 1 db varázsige komponensek lap,
- 1 db avatár lap,
- 2db életpont jelölő lap,
- 2 db képesség lap(tűzlabda, és (erre sincs jobb szó) energiagyűjtés).

A lapokról kicsit bővebben :
- Macska familiáris( 2 Ép, nem guard, 1 sebzés, v.1 a., v. 1 Ép pluszban erre a körre) : Jól jöhet bármelyikből 1 az adott körre ! ,
- Tűzpálca( 1 sebzés) : Kicsit gyengének érzem ! , bár bónusza is van, mely akkor érvényesül, ha legalább 2 akciókártyát is leteszünk vele, egyazon körben ! Ekkor játékosa húz 1 lapot.
- Szikra( 2 sebzés) : Elég ütős, főleg hogy 2 van belőle !
- Varázsige komponens( 1 a., továbbá 1 akciókártya vásárlási értékét csökkenti 1-el) : Nagyon hasznos tud lenni, mert igy akár 0-ra is csökkenthetjük, egy-egy lap értékét !
- Tűzlabda( 4 sebzést okoz célpont játékosnak, és annak minden championjának is) : A megfelelő időben kijátszva, nagyon meg lehet lepni vele az ellenfelet !
- Energiagyűjtés( 2 a.-ért, -1 Ép és játékosa húz 1 lapot) : Ezzel a lappal kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Egyrészt nagyon hasznos, hiszen húzhatunk 1 lapot, másrészről viszont veszitünk 1 Ép-t, és mindez 2 a.-ba kerül nekünk !
- Avatár( 50 Ép) : Ő a legkisebb !

Alapvetően nem lenne rossz a koncepció, vannak benne igazán erős lapok, viszont kevés az arany, kevés az induló élet, némelyik lap áldozatot kiván ! Persze a negativ hatásokat lehet orvosolni a kereskedelmi sávon vett lapokkal, csak hát ahhoz is lóvé kell !