Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Gémklub Adventi Kalendárium

2021. 12. 13. 00:00:00
Gémklub Adventi Kalendárium

Minden nap új meglepetés vár az Adventi Kalendárium ablakaiban!

Advent időszakában neked mik a kedvenc pillanataid?

Egy forraltbor illatú kedves beszélgetés? Közösen elkövetett mézeskalács csenés?
Egy feledhetetlen családi játékparti? Egy biztos! Ez az az időszak, amikor minden nap egy picinyke ünnepi láng gyúlhat a szívünkben táplálva azt a meleget, amelynél mindannyian megmelegszünk majd karácsony éjszakáján.

És mivel a december az ajándékozás hónapja, mi is csodás meglepetéssel készültünk neked. A Gémklub Adventi kalendárium ablakai izgalmas társasjátékokat tartogatnak csodás, ünnepi kedvezményekkel.

Fedezd fel a játékos karácsony örömét!

Adventi naptárunk 24 ablakában elrejtettünk némi mókát, egy csipetnyi jókedvet, néhány deka huncutságot, és több kilónyi értékes, tartalmas családi és baráti együttlétet. Ezekből a hozzávalókból született meg az a varázslat, amit te is érzel majd minden nap, ahogyan kinyitsz egy ablakot.

Tarts hát velünk, egy igazán vidám ünnepi készülődésben, mert együtt játszani jó!

 

Mai meglepetéseink:

Visszaszámlálós társasok 20% kedvezménnyel: Kozmosz művek, Űrcsempészek, Köszöntünk...álmaid városában!

Év végéig eltartó játékok 25% kedvezménnyel: Pandemic: Legacy - 2. évad, Azután, Aeon's End Legacy, Plüssmesék, T.I.M.E Stories + kiegek.

Szilveszteri partijátékok 20% kedvezménnyel: Nagyon T-Rex!, Unikornisok, Robbanó cicák, Burritóhajító, Villamosdilemma, Jógi, Jógi Guru, Skicc, Time's Up - Party, Time's Up - Harry Potter.

Szabadulóstársasok 20-25% kedvezménnyel: Szabadulópaklik, Unlock 2, Unlock 3, Unlock! Star Wars