Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Gyereknapi akció!

2023. 05. 18. 00:00:00

Mit is csinál minden gyerek szívesen? Elsősorban szívesen játszik.
Szívesen építkezik, varázsol, nevet a kalandjain – és hát mi lehet annál szebb, ha ebben mi is részt veszünk!
 
Vegyetek hát részt a kalandjaikban: építsetek velünk álomházat, görög városokat, vasútvonalat, etessetek pandát, sétáltassatok kutyákat; vagy dobáljátok meg egymást burritóval, nevessetek egymás fura testhelyzetén – gyereknapi akciónkban számtalan közkedvelt családi és gyerekjátékot találtok, amelyek színes utazásokra hívnak titeket!

Hagytunk nektek időt gondolkodni: az akció már most, május 18-án indul, és egészen a gyereknapig, május 28-ig tart!

Csapjatok le az akár 25%-os kedvezményre – sőt, ha a kosaratokat legalább 30 ezer forintnyi* társasjátékkal rakjátok tele, még a partijátékok királya, a népszerű párkeresős játék, a Dobble Pixar-os kiadása is a tiétek lehet AJÁNDÉKBA!
Hogyan?

Mutatjuk mire figyelj:
(Ha ezek valamelyike nem teljesül, akkor sajnos utólagosan már nem tudod igényelni az ajándékot.)

  1. Regisztrált és bejelentkezett vásárlóként kell leadnod a megrendelésedet. (Ha nincs még fiókod, akkor a rendelés előtt regisztrálj!)
  2. Kosaradba legalább 30.000 Ft értékben válogass össze társasjátékokat.
  3. Kosároldalon kattints az Ajándék kiválasztása gombra és ott a Dobble Pixar-ra. 

Nézz körül itt, válassz az izgalmas és színes társasjátékok közül – tedd még színesebbé a gyereknapot: