Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: 3000 bandita

2022. 08. 18. 10:55:46
Új megjelenés: 3000 bandita
Eltűnt az Utazó! Pedig a vadnyugati kisváros lakosainak élete a sok csodálatos… kütyünek köszönhetően annyit változott! Senki nem érti, mik azok, és hogyan működnek – az Utazó talán a jövőből érkezett?

Van kedvetek egy különös kalandhoz? Kutatnátok XXI. századi eszközök után a szélfútta Vadnyugaton? Nemsokára megtehetitek a **3000 bandita** című társasjátékkal!

Bújjatok bandavezérek bőrébe, és béreljetek fel banditákat a kocsmában, hogy a többieket megelőzve több széfet szerezzetek meg az értékes, jövőből származó eszközökkel! Ahhoz, hogy egy-egy bandita képességét használhassátok, ki kell játsszatok egy pókerkártyát – csak a többiek rá ne jöjjenek, ha esetleg blöfföltél, és az akcióhelytől eltérő értékű lapot játszottál ki!
 


És hogy a Vadnyugat világa még változatosabb legyen, minden banditát két átlátszó lapból állíthattok össze – egy képesség és egy melókártyából, így minden játékban más és más képességű banditák között válogathattok! Olyan sok a variáció, hogy a Vadnyugaton akár **3000 bandita** is megfordulhat!

A játékot az a Corey Konieczka tervezte, aki nagysikerű játékai után (Mansions of Madness, Star Wars: Lázadás, Battlestar Galactica…) megalapította kiadóját, az Unexpected Games-et, ahol olyan különleges játékokat készítettek, mint az Ügynökség, a Hangok a fejemben – és most a **3000 banditát**, amit magyarul mi, a Gémklub adunk ki! És már nagyon várjuk, hogy a kezünkbe vehessük az átlátszó banditakártyákat, hogy minél ütősebb kombinációkat összerakva megelőzhessük a többi bandavezért!