Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Age of Rome

Új megjelenés: Age of Rome
Julius Caesar halott… Előttetek áll a lehetőség, hogy az utódja lehess. De a lehetőséget kihasználni nem egyszerű feladat – és a vetélytársaid is mindent el fognak követni, hogy megelőzzenek!

Age of Rome társasjáték

Julius Caesar halott… Előtted áll a lehetőség, hogy az utódja lehess. De a lehetőséget kihasználni nem egyszerű feladat – és a vetélytársaid is mindent el fognak követni, hogy megelőzzenek! Végy hát egy mély levegőt, építs épületeket a provinciában, ahova kiterjed a befolyásod – de vigyázz, a dolgok hamar változni fognak!

Az Age of Rome című stratégiai játékban nem Fortuna lesz az, akinek a kegyeit kell keresnetek. Annál sokkal körmönfontabb a helyzet: minden épületnek, amit egy fordulóban építeni fogtok, a következőben egy vetélytársatoknak fogja a hasznot hozni – a forgó táblának köszönhetően!

Ebben az összetett családi játékban a játékosok azt figyelembe véve kell a területüket fejlesszék, hogy az a következő fordulóban egy vetélytársuk kezébe kerül – ha tehát a katonai épületeket fejlesztik, akár egy támadásra is számíthatnak majd onnan. Minden játékos egyedi képességekkel és különböző erőforrásokkal indul, és az épületek fejlesztése nem lecserél kartonlapkákkal, hanem egymásra kupacolt műanyag rétegekkel válik láthatóvá. A titkos célok eléréséhez döntenetek kell, melyik területet fejlesztitek: a háború, a kereskedelem, a vallás és a politika egyaránt a segítségetekre lehet.

 

És hogy miért mesélünk most erről? Természetesen azért, mert ezt a játékot mi, a Gémklub fogjuk elhozni nektek magyarul, még idén!

Age of Rome társasjáték