Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új megjelenés: Akropolis

2022. 06. 16. 09:19:33
Új megjelenés: Akropolis
Épülnek-szépülnek a tengerparti városok, és a görög viszonyoknak megfelelően a sziklákon is felkapaszkodnak! Már csak az a kérdés, melyik város lesz a legértékesebb… 

Bár a városok bővítése olajozottan megy, egy ügyes építész döntésén sok múlik. A kőbányák gondoskodnak arról az erőforrásról, aminek köszönhetően bármelyik lapkát elvehetitek. A lapkák hatszög-hármasikrek, és a különböző színű területeket ügyesen kell a városokban pozícionálni. A lakóházak, piacok, laktanyák, templomok és parkok más és más módon jutalmazzák a tervezőt. Ráadásul a lapkák tetejére „épített” új városrészek még értékesebbek lesznek!

Az Akropolis egy könnyed és gyors családi társasjáték, amely mélysége miatt az alkalmi és a tapasztalt játékosoknak egyaránt élvezetes kihívást nyújt! És igen – nemsokára mi, a Gémklub elhozzuk nektek magyarul is!

 

 

Reméljük, titeket is meghódít majd a játék – az Egyesült Királyságban megrendezett UK Games Expo-n ugyanis már a múlt héten 2 díjat besöpört: a Legjobb Családi Játék, valamint a „Közönség Kedvence” díjat (People’s Choice Award).