Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Ark Nova: Marine Worlds kiegészítő

2023. 06. 02. 10:22:06

Mindannyian alig vártuk, hogy megérkezzen tavaly a zseniális állatkertszimulátor, az Ark Nova, de mi, a Gémklubnál is meglepődtünk, milyen sokan csatlakoztak a rajongói táborába. Örömmel láttuk, hogy milyen sokan láttatok neki megismerni ezt az összetett stratégiai játékot – és most itt a következő jó hír: kiadjuk a kiegészítőjét is!

Az Ark Nova: Marine Worlds új távlatokat nyit a játékban. Vizi állatok és támogatóik, kifutók a vízi állatok számára (akiknek egy része akár sima kifutóba is be tud költözni – majd onnan a medencébe, ha az megépül), újfajta egyetemek, amelyek állatikont is adnak… és ez még nem minden!
Az akciókártyákból kettőt a játékosok lecserélhetnek az alapjáték kártyáiból, amit draftolással választanak ki!

Azt hiszem, az új játékvégi pontozó- és természetvédelmi kártyákat, bónuszlapkákat, a 4 új egyedi épületlapkát és a különleges játékosjelzőket már nem is kell említeni. Egyszóval az Ark Nova: Marine Worlds kötelező lesz az Ark Nova rajongóinak! Hiszen ezt muszáj lesz kiadjuk magyarul… és akkor ugrik majd a majom a vízbe!