Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Bonsai

2023. 05. 12. 13:59:02

Szemlélődj csendben. Idd magadba a tekergőző ágak látványát, képzeld mellé a szelet, ami ilyenre formálta őket. Aztán vedd kezedbe az ollót, hajolj közel és csípd le az egyik ágat. Végtére is a te asztalodon áll az igaziakra hasonlító, de mégis miniatür fa – a te bonszai fácskád!

Bár a bonszai növesztéshez türelem és gondoskodás kell, a Bonsai című játékban 40 perc alatt növeszthettek egyet a dísztálban álló, kanyargós növényből. Persze nem csak szépészeti céllal: egymással vetélkedve fogjátok növeszteni az ágakat, leveleket és virágokat biggyeszteni rá. No de ezeket sem a szellő sodorja a kezetekbe: hogy milyen hatszögű lapkákat kaptok, azon múlik, melyik helyről veszel el egy kártyát. Egy kártyát, amivel vagy azt bővíted, mennyi lapkát tárolhatsz, vagy azt, milyen lapkákat.

Aztán, ha nem kártyát veszel el, hanem nekiállsz „gondozni” a növényedet, az elraktározott lapkákból elkezdheted felépíteni a növényedet. És hogy pontosan hogyan nézzen ki, azt a céllapkák fogják meghatározni. Amelyekből nem kell a legkisebbet elvegyed – dönthetsz úgy, hogy folytatod az építkezést, hogy a magasabb értékű céllapkával még több pontot szerezz!

A Bonsai egy családi játék, amelyben azon fogtok vetélkedni, ki tud szemrevalóbb szobafácskát nevelni. És nemsokára ti is körbeülhettek egy asztalt, hogy kis hatszögű lapkákból mutatós bonszájaitokkal vetélkedjetek – mert idén ősszel elhozzuk nektek ezt a könnyed és okos kis játékot!