Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Bűnügyi krónikák - Egy évezred rejtélyei 1900

Új megjelenés: Bűnügyi krónikák - Egy évezred rejtélyei 1900

Folytatódik a népszerű Egy évezred rejtélye sorozat! Párizs, 1900. Újságíró vagy, és bár sok izgalmas téma vár rád, – világkiállítás, olimpia – de nem mehetsz el szó nélkül a bűntények mellett.

Bűnügyi Krónikák Egy évezred rejélyei 1900

Szerencsére van egy informátorod a rendőrségnél, így könnyebben állhatsz neki a nyomozásoknak – csak nézz körül a tetthelyen, és gyűjtsd az információkat!
A családod évszázadokkal ezelőtt is az igazságszolgáltatás pártján volt, egyik ősöd itt, Párizsban 1400 környékén nyomozott bűnügyekben. De vele szemben neked csak egy segítséged van – és a briliáns logikád! Szedj össze minél több nyomot, kapcsold össze az információkat, és leplezd le a bűntényeket időben!


Mert igen, folytatódik az „Egy évezred rejtélyei” sorozata: kiadjuk a Bűnügyi krónikák 1900-at! Ebben a játékban is időre kell felgöngyölítsünk bűnügyeket, és a helyszíneken okostelefon vagy tablet segítségével nézhetünk körül. De a többi Krónikával szemben itt sokkal nehezebb lesz a nyomozásban továbblépni, ha nem tudjátok ügyesen összeilleszteni a talált információkat!
Gyertek hát velünk a századfordulós Párizsba, és lássatok neki a rejtélyes eseteknek!

Jó nyomozást kívánunk!

Bűnügyi Krónikák Egy évezred rejélyei 1900