Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Cortex - Harry Potter

Cortex - Harry Potter

Melyik kviddics-csapat vezet? Melyik patrónusból van csak egy? Melyik varázs-szimbólum hiányzik a képről – vagy szerepel hetedikként – a kártyán? Melyik kezeddel és kire kell a varázslatot szórnod? … és milyen varázstárgyat tapogatok ki éppen a lapon?

Na jó, az gondolom mindenkinek megvan, hogy a Harry Potter-féle varázsvilágban járunk… A tapogatásról talán az is, hogy ezekkel a sorokkal a Cortex új kiadását jelentjük be éppen! Bizony, a gyorsaságot, memóriát, ügyességet, tapintást és még 4 területet próbára tevő partijáték ezúttal Harry Potter világából merít feladatokat. Ugyanúgy 8 feladat – köztük a tapintást – és ugyanúgy az a játékos adhatja meg az adott kártyára a választ, aki a leggyorsabban csap le rá!

Cortex - Harry Potter

Szívesen csillogtok azzal, hogy gyorsan vág az eszetek (és csap le a kezetek), ráadásul szeretitek a Harry Potter történeteket? Akkor ti fogtok a legjobban örülni annak, amikor majd megjelenik a Cortex Harry Potter a Gémklub kiadásában!