Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Fedőnevek Disney

2020. 04. 03. 00:00:00
Új megjelenés: Fedőnevek Disney

 

Imádjátok a Fedőneveket, de a gyerekek kicsik még hozzá? Viszont kívülről fújjátok az összes rajzfilmes poént? Mi lenne, ha összegyúrnánk a két témát?

 

Igen, a Fedőnevek Disney azoknak a családoknak szól, akik szeretik a partijátékokat, és szívesen játszanák azt gyerekeikkel – és minden olyan gyereklelkű rajzfilmrajongónak is, aki szívesen látja viszont Bambit, a szépséget, Némót és Pumbát!

Fedőnevek Disney a 2016-os Év Játékának a családi verziója, amely (családi verzióban) csak 4x4-es területen játszódik, de ugyanúgy két csapat vetélkedik, melyik találja meg hamarabb a … kémek helyett kincskártyákat! A feladat ugyanaz: egy kulcsszóval minél több kártyát összekötni, amivel a két vezető egyike rávezeti saját csapatát, mely szavak… azaz Disney-karakterek tartoznak hozzájuk! És hogy a játék változatos legyen, arról az elmúlt 90 év legkedveltebb rajz- és animációsfilmjeinek 200 figurája és helyszíne gondoskodik.

Persze ennyi kártyával akár nehezebb terepen, az 5x5-ös területre vonatkozó kulcskártyákkal is játszhattok, ekkor egy csapdamezőt is el kell kerülnetek…

Alig várjátok, hogy a kártyákról Protkó és Matuka vigyorogjon rátok vissza? Ne aggódjatok: még a nyár kezdete előtt kipróbálhatjátok a Fedőnevek Disney-t!