Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: First Rat

2023. 05. 15. 09:45:35

Mi emberek építettünk magunknak szigetet itt A Földön, már kerestük Az X bolygót, elindultunk felfedezni Az ismeretlen bolygót… Na de senki más nem ácsingózik azután, hogy birtokba vegyen egy saját világot?

Ki tudja, talán a szeméttelepen élő patkányok is vágyakozva néznek a csillagos égboltra, hogy kapafogukat a Hold sajtos hegyeibe vájhassák… És hogy egyáltalán hogyan jutott ilyen az eszükbe? Hát az egyikőjük talált egy képregényt, ami a holdraszállásról szól!

Ez a First Rat sztorija – a játékban ugyanis a szeméttelepen körbemászkálva a csupasz farkú rágcsálók konzervdobozokat, számológépeket és sütőport gyűjtögetve építenek egy rakétát, amivel elindulhatnak a Mennyei Sajt világába. Okosan kell beosszátok kis patkányaitok lépéseit, hogy mindegyikük ugyanolyan színű mezőre érkezzen. Akár egy boltba is betérhettek velük – ahol vásárlás helyett lophattok is egy alkatrészt.

A kedves kis történet mögött egy fifikás családi társasjáték rejtőzik, amivel akár a könnyed játékokat kereső gémerek is… De hogy miért is mondjuk el mindezt nektek? Biztos kitaláltok már: igen, nemsokára jászhattok a First Rat magyar kiadásával, amit mi, a Gémklub hozunk el nektek!

Felkészültetek? Vigyázó szemetek most ne a csillagos égre vessétek – kövessétek a honlapunkon nyomon, mikor érkezik a First Rat!