Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Gummiland

2023. 06. 14. 13:32:50

Van olyan gyerek, aki ne szeretné a gumicukrot? Képzeljétek: az édes-savanykás, gyümölcsízű, ruganyos nyalánkságok most egy kis dobozba ugrottak be, hogy elszórakoztassák a gyerekeket – de ezúttal az eszüket mozgatják meg a rágóizmaik helyett!

A Gummiland néven megjelent játékban a kis játékosoknak gyümölcskorongokat kell gyűjteniük majd elraktározniuk, hogy azokkal vad gumicukikat tudjanak magukhoz csalogatni.

A játékot Marco Teubner alkotta, aki már számtalan neves gyerekjáték szerzője (többek között a Stone Age és a Carcassonne gyerekváltozatának), köztük sok innovatív ötletet játékmenetet használót (Gigi Gnomo, A 13 sziget kincse, Banyakanyar). A Gummiland a következő okos kis játéka, amiben a gyerekek korongokon lévő gyümölcsökkel gumicukikat gyűjtenek, majd amikor újra sorra kerülnek, a doboz alján lévő nyíláson keresztül a kartontollukkal „kicsiklandoznak” párat, hogy újabbakat gyűjthessenek.

A Gummiland a kis társasjátékosok számára futhatna akár „Az Én Első Pakliépítős Játékom” címen is. Lényegében egy gyors és könnyed játék vidám köntösben. De ha nagyon belejönnek a gyerekek a játékba, tovább színesíthetik az élményeiket a dobozban lévő a három kaland dobozkával!

Érdekesen hangzik, ugye? Már nem kell sokat várnotok, ugyanis közel egy hónap múlva a ti gyerekeitek is nekiállhatnak vad gumicukikat szelidíteni a Gummiland című játékkal!