Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Hangadó

Új megjelenés: Hangadó Milyen hanggal jelzed, hogy a gőzölős vasaló a célkártya? Vagy a konyhai szagelszívót? Gondosan válaszd ki a hangot, hogy legalább egy játékos kitalálja a susogásodról, különben pontot veszítesz…

Új megjeleenés: Hangadó társasjáték

Milyen hanggal jelzed, hogy a gőzölős vasaló a célkártya? Vagy a konyhai szagelszívót? Gondosan válaszd ki a hangot, hogy legalább egy játékos kitalálja a susogásodról, különben pontot veszítesz… És a feladat minden kör után egyre nehezebb lesz, hiszen egyre több kártya kerül ki az asztalra!

Ha szeretitek a gyors, pörgős partijátékokat, akkor a Hangadó nagy kedvencetek lesz! Ez egy könnyed kép-hang asszociációs társasjáték, amelyben a Hangutánzó játékosnak minél pontosabb hanghatással kell utalnia az épp látható képkártyák egyikére – amit nem ő választ ki, hanem a sorrendkártya mutatja meg! Aki a többi játékos közül a leggyorsabban lecsap arra a kártyára, megkapja a kártyát – és pontozópaklit képez belőle. De ha később, mint Hangutánzó túltolja a szerepét, és egyik játékos sem találja ki a hanghatás alapján, melyik kártyára kellett utalni, elveszít egy pontot – azaz egy kártyát a paklijából!

A Hangadó – eredeti címén What’s That Sound? – annak a Blue Orange kiadónak a játéka, akik a Cica, pizza, taco, gida, sajtot és a Nem én voltam!-ot is készítették. Nemsokára ti is bolondozhattok majd vele, mert mi, a Gémklub elhozzuk nektek hamarosan!
Új megjeleenés: Hangadó társasjáték