Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Imperium: Classics

Új megjelenés: Imperium: Classics
Építsétek birodalmaitokat – de vigyázzatok!

Imperium: Classics

Építsétek birodalmaitokat – de vigyázzatok! Ha túl gyorsan teszitek ezt, összeomolhat a teljes ókori civilizáció; ha túl lassan, az ellenfeletek leköröz titeket! Így kell helyt álljatok az Imperium: Classic-ban, amit magyarul a Gémklub kiadásában játszhattok majd 2022-ben!

Ebben az összetett stratégiai társasjátékban ketten mérhetik össze erejüket, hogy a 8 választható ókori civilizáció egyikével felül tudják-e múlni ellenfelüket. A pakliépítős játéknak külön ízt ad, hogy minden újonnan szerzett kártyával növekszik a nyugtalanság az adott országban, ugyanis minden új kártya mellett egy büntető-kártyát is kaptok. Ha ezek paklija kifogy, mindegyik játékos birodalma összeomlik – vagyis a pakliégetés kétszeresen kiemelt fontosságú lesz! Ugyanakkor a paklit bővíteni nem csak praktikus, de szükséges is, ugyanis csak a birodalmatok szintjének megfelelő kártyákat tudjátok csak használni…

Emeljétek hát fel népeteket a barbárság szintjéről, gyűjtsétek az erőforrásokat, hogy a születő birodalmatok minden előnyét ki tudjátok használni az Imperium: Classic-ban, amely a neves magyar játékszerző, Turczi Dávid valamint Nigel Buckle játéka.

Imperial: Classics