Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Jó tudni

Ismered a barátaidat? Biztos vagy benne?! Arra is tudnád a választ, ki hány évet áldozna fel az életéből, hogy milliárdos legyen belőle? Vagy hogy ki hányszor cserélt kereket életében? Vagy hogy mennyire szeret a WC-n ülve olvasni? Vagy hány alkalmazás van letöltve a telefonodra?

Jó tudni társasjáték

Minderre - és még pár száz kérdésre - fény derülhet, ha leültök egyet játszani a Jó tudni! című partijátékkal!
Ha elhangzik egy kérdés, nincs más dolgotok, mint megtippelni, a többiekhez képest több vagy kevesebb a válaszként megadott szám, és azt a számok ismerete nélkül sorrendbe rakni. Ha elég jól ismeritek egymást, és a felfedett számok valóban egymást követő sorrendben vannak - csapatként szereztek pontokat!

Vagyis a Jó tudni! egy kooperatív partijáték, amelyet nemsokára meg is ismerhettek - mert már csak napok kérdése, és ti is kipróbálhatjátok!

Jó tudni társasjáték