Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új megjelenés: Jön a Nagyon T-Rex!

Új megjelenés: Jön a Nagyon T-Rex!
Folytatjuk az extrém partijátékok sorát – robbanó cicák, szörnybabák és unikornisok után a Gémklub kiadja az On a Scale of One to T-rex című játékot, Nagyon T-rex magyar címmel!

Nagyon T-rex extrém partijáték

Jesszusom, Peti miért rángatózik… Ja, hogy vakarózni akar egy nehezen elérhető helyen – szóval ö a zöld kártyát kell eljátssza! … Vajon ez milyen intenzitás akar lenni? Az én kártyám 4-es, és ő eléggé vakaródzik, de azért nem őrül bele – lehet, hogy ő is 4-es?

A Nagyon T-Rex Wolfgang Warsch partijátéka – igen, azé a játéktervezőé, aki a The Mind – Érezz rá!, a Ganz Schön Clever és a Kuruzslók Quedlinburgban atyja, és a Hullámhossz készítésében is részt vett.

Ebben a frenetikus hangulatú extrém partijátékban nincs más dolgotok, mint az asztal közepén lévő háromból az egyik bolond feladatot teljesíteni, például úgy szkreccselni, mint egy DJ, vagy úgy vezetni, mint akit üldöznek, vagy le kell parancsolni a kölköket a gyepetekről – de az előadásotokban nem az a lényeg, hogy mennyire élethű, hanem hogy mekkora az intenzitása! Ha a többiek közül valaki úgy gondolja, hogy az előadásotokhoz hasonló intenzitású kártya van az ő kezében, csak egymás felé kell csúsztassátok a kártyáitokat, hogy kiderüljön, jogosultak vagytok-e egy Tök jó! jelzőre.

Döbbenjetek rá, hogy ujjaitok vannak, legyetek franciák, jódlizzatok, mint egy tiroli – legyetek nagyon T-Rexek!

Nagyon T-rex extrém partijáték