Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Mosaic: A Story of Civilization

Régóta vársz már egy igazán jó civilizációépítős játékra? Olyanra, amelyik elég változatos, és ki lehet benne teljesedni, de azért nem horpad be a homlokod a szabályoktól? Tényleg? Akkor van egy remek hírünk! Hamarosan jön a Mosaic magyarul!

A Földközi tenger környéke csak arra vár, hogy egy (vagy akár 6!) ambíciózus vezető körbehintse kézműves- és földműves városokkal, nagyvárosokkal, csodákkal, békésen állomásozó seregekkel (semmi komoly csetepaté, ez egy békés játék, de a miheztartás végett mindig elfér a birodalomban pár fegyverviselő markos legény), meg hogy fellendüljön a kereskedelem, pörögjön a gazdaság és virágozzék a tudomány!

Ez a játék a nagy civilizációvá válás 9 tartóoszlopán támaszkodik: tudomány, nép(egészség), kormányzat, gazdaság, építészet, mezőgazdaság, harcászat, kultúra, városiasodás - eköré a 9 nagy terület köré szerveződik minden, és hogy a Te birodalmadban melyiknek mekkora tér jut, az csak rajtad áll, elvégre a Te civilizációd - olyan lesz, amilyennek Te megálmodod! Még egy kicsit várni kell ugyan, de 2023. ősz elején érkezik magyar nyelven a Mosaic: A Story of Civilization a Gémklub kiadásában.