Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Ohh... igen?

2022. 09. 06. 12:00:00
Új megjelenés: Ohh... igen?
Újabb játéka jelenik meg Győri Zolinak, és Győri-Nádai Rékának.

Kíváncsiak vagytok, a baráti körötökből a többség jó szeretőnek tartja-e magát, vagy sem? Hogy felizgatja-e a csúnya beszéd? Vagy hogy szokta-e becézgetni a párja nemi szervét? Majd kifúrja az oldalatokat, hogy a társaságból ki mit gondol ezekről a témákról – de felvetni egy ilyen beszélgetést nem mertek? Akkor van egy javaslatunk: játsszatok a nemsokára megjelenő Ohh igen? című társasjátékkal, és alkalmatok nyílik számtalan intim téma körbejárására!

Bizony, Győri Zoli játékában, az Igen?-ben megszokhattátok, hogy ki kell találnotok, egy-egy kérdésre hány játékos válaszolna igen-nel, de most egészen… érzékeny témákat is megbeszélhettek! De nem csak a kérdésekben különbözik az Ohh igen? az elődjétől. Tippeléskor ugyanis választhattok aközött, hogy a többség mit gondol a kérdésről, vagy hogy melyik két játékos az, aki a legkevésbé vagy a leginkább válaszolna igen-nel a kérdésre. És attól se tartsatok, hogy valamilyen téma túl mélyre mászik az intim zónátokba: minden játékosnak van egy tabu-tokenje, amivel távol maradhat egy-egy túl kényes kérdéstől.

Felkeltettük az érdeklődéseteket? Ha a válaszotok az: ooh, igen!, akkor már nem kell sokat várnotok, nemsokára megjelenik a beszélgetős partijáték intim verziója kizárólag felnőttek számára!