Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Patakoptató kalandok kiegészítő pakli

2023. 06. 01. 09:56:26

Hányattatás és tápolás – ez a két szó már elég is ahhoz, hogy az egymás egyszarvúinak aprítását kedvelők szeme felcsillanjon. Az Unikornisok: A rémes ménes hazai rajongótábora évről évre bővül, így nem meglepő, ha a Szivárványapokalipszis után idén kiadjuk egy másik kiegészítőjét is, az Adventures címűt.

A kiegészítő magyarul a Patakoptató kalandok címet kapta, és bizony kopni fog ott minden: pata, szarvvég, baráti kötelékek… Azonnal, ahogy használatba kerülnek az új mágikus unikornisok, és háborogni fognak a játékosok, meg a hullámzó kedélyek, amelyeket meglovagolnak a vén tengeri medvekornisok, sellőtiszt unikornisok, fosztogató kalózok. És ezen felül a kezekbe kerülnek az új rakciókártyák – a Nyeh-eken túl végre felharsan majd a nyeh-hóóóó!

Beszélgessetek, barátkozzatok sokat, mert minden jó barátságnak vége szakad, ha megérkezik az Unikornisok második kiegészítője, a Patakoptató kalandok!