Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Pont a közepébe

2022. 08. 24. 08:45:14
Új megjelenés: Pont a közepébe
Kvízjáték? Ajjaj… Mire kéne tudnom a választ, mondjuk hogy hány centiméter magas Yoda? Vagy, hogy hányszor nagyobb Kanada Franciaországnál? Ááá, lövésem sincs…

De mi van, ha nem kell pontosan tudnom, és a csapattársaimmal megbeszélhetem, melyik kérdést próbáljuk először a helyére tenni? A helyére, azaz minél közelebb a középponthoz, az 50-es számhoz.

A Pont a közepébe egy rendhagyó kvízjáték, amelyben a csapatok azon vetélkednek, ki tud minél pontosabban „célozni”, azaz a kérdéskártyáik egyikét a legközelebb tenni a célkártyához (első körben az 50-es laphoz). Mert hogy minden kérdésre egy számmal kell válaszoljatok, 0 és 100 között (innen a játék eredeti címe: Zero to 100). Ha minden csapat döntött, megfordítják a sorba rakott kérdéskártyákat, és amelyik csapat a legközelebb volt a célkártyához, megszabadult egy laptól!
 


A Pont a közepébe egy vicces partijáték, amelyben a játékosok csapatokban vetélkednek egymással, kinek fogy el leghamarabb a kiinduló kérdéskártya-készlete. A partikat feldobhatjátok a képességkártyákkal, amelyek módosítják a letett kártyátok értékét – vagy akár egy telitalálattal azonnal meg is nyerhetitek a játékot!

No, felkeltettük az érdeklődéseteket? Akkor már csak egy picit kell várnotok, mert nemsokára elhozzuk nektek magyarul!