Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új megjelenés: Robbanó cicák partipakk

Új megjelenés: Robbanó cicák partipakk

Cicák, robbanások, lézersugarak és kecskék… Ismerős a szöveg?

Igen, a Robbanó cicákról van szó. Amit már régóta játszhattok a Gémklub magyar kiadásával! De legfeljebb csak öten… Ezért fogjuk nektek elhozni a Robbanó cicák partipakkot, amivel akár tízen is tizedelhetitek egymást!

Robbanó cicák partipakk extrém partijáték

És hogy mivel több a Robbanó cicák – partipakk, mint az eredeti kiadás? Nem szimplán több lap van benne, az Imploding Kittens néhány különleges kártyája is szerepel a dobozban, így még több csavart vihettek a játékba!

Mert mit is tud ez a játék? A Robbanó cicák egy kártyalapokba oltott orosz rulett, ahol minden körödben eldöntheted, kijátszol-e lapokat, amivel kiszúrsz a társaiddal, vagy merészen húzol egy lapot a pakliból – ami akár robbanó cica is lehet! Nincs menekvés… hacsak nincs hatástalanító lapod. Ó, hogy azt elhasználtad? Nos, akkor elhúzhatod a többiektől!

Használjátok látnoki képességeiteket, keverjétek újra a húzópaklit, gyűjtsetek betegesen kinéző különleges cicákat, és akadályozzátok meg hogy az ellenfeleitek ilyen lapokat játsszanak ki! Ha szeretitek az extrém partijátékokat sokan együtt játszani, a Robbanó cicák – partipakk nektek szól!

Robbanó cicák partipakk extrém partijáték