Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Stupor!

2022. 09. 05. 10:48:16
Új megjelenés: Stupor!
Védd magad (protego!) – vagy támadj (stupor)! A Házad hírneve forog kockán… 

Ugye ismerősek ezek a varázsigék? Bizony, a Harry Potter történetek jól ismert világába szeretnénk titeket meghívni azzal a játékkal, amely nemsokára magyarul is megjelenik. A cél: mind a 8 fordulóban játékban maradni, hogy tudjatok választani a jutalomkártyák közül! És hogy hogy maradhattok játékban? Ügyesen kell blöffölni (a 8 varázslatkártyából 5 „félresikerült varázslat”), és okosan választani, kire szegezed a varázspálcádat. Vajon melyik ház számára sikerül a legtöbb pontot gyűjteni? 
 


A Stupor! egy akár 8 fős csapat számára biztosít szórakozást. Aki már tartotta kezében a Cash’n Guns szivacspisztolyait, már tudja, mi a dörgés – de a Stupor! egy egészen más játékélményt ad! És nem csak a 8 varázspálca miatt. Az egyik legfőbb különbség (persze a témán túl) az, hogy a Stupor! játékosai nem esnek ki a játék folyamán – csak a késésjelölőket gyűjtögethetik, ha elkábítják őket.

Azt hiszitek, könnyű lesz a feladatotok? Majd meglátjátok, ha megjelenik a Stupor! magyar kiadásban, a Gémklub gondozásában!