Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Taco Cat Goat Cheese Pizza: On the Flip Side

2023. 04. 20. 10:45:48

Cica, pizza, taco, gida, sajt… Ismerős a nóta? Ha igen, tudod, mikor csapj le a büntipaklira! De most itt egy fordulat: ha az a szó hangzik el, amelyik a kártyán szerepel, de háttal, akkor a tenyered hátoldalával kell lecsapj!

Ha bejött nektek a frenetikus partijáték, a Cica, pizza… vagy annak testvére, a Süti, sapi, taco, pizza, ajcsi, akkor nem kell sokáig az ágyban forgolódjatok, hogy próbát tegyetek a legújabb családtaggal, a Cica, pizza, taco, gida, sajt – Fordulatos fordítással!

Ebben a játékban nem csak új különleges lapok vannak (narvál és ninja helyett ezúttal pandát és oroszlánfókát kell utánozzatok, mielőtt lecsaptok a büntipaklira), de arra is vigyáznatok kell, hogy ha a figura a hátát mutatja, nektek is a tenyeretek hátával kell lecsapnotok!

És a poén az egészben az, hogy a Cica, pizza, taco, gida, sajt – Fordulatos fordítás nem egyszerűen egy önálló játék, akár össze is keverhetitek a Cica, pizza, taco, gida, sajt-tal, hogy kimaxoljátok a nevetést! Addig is, amíg nem jelenik meg a Cica, pizza, taco, gida, sajt – Fordulatos fordítás, gyakoroljátok az öt szót: cica, pizza, taco, gida, sajt, cica, pizza, taco, gida, sajt, cica, pizza…