Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Vaalbara

2023. 05. 10. 09:23:43

Vaalbara – egy csodálatos földrész, felfedezetlen, termékeny tájakkal… Csak arra várnak, hogy a klánod feltérképezze és benépesítse azokat. Csakhogy más klánok is megjelentek… Vajon túl tudsz-e járni az ő vezetőjük eszén?

A Vaalbara nem vérgőzös területfoglalósdi, hanem egy könnyed taktikai kártyajáték, amelyben klánvezetőkként azon vetélkedtek, ki osztja be ügyesebben klánjának tagjait, azok különleges képességeit, tapasztalatát. Egy maximum félórás partiban minden játékos ugyanazzal a paklival indul, amelyben minden játékos eldönti, milyen értékű lapot játszik ki a kezébe húzott lapokból, amellyel nem csak a választás sorrendjét határozza meg, de a kártya egy különleges hatásával több ponthoz juthat, visszavehet a kezébe egy korábban húzott lapját – vagy akár megváltoztathatja a felfedezendő területek kártyáinak sorrendjét.

Amelyek típusuktól függően máshogy jutalmaznak titeket pontokkal. Vagy attól függ az értük kapott pontok mennyisége, hogy egy a hozzá kötődő klántagodat mikor játszod ki…

A Vaalbara a felfedezetlen tájak és okos partik játéka, amelyet még idén elhozunk nektek magyarul!