Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Vagrantsong

2022. 04. 21. 12:31:35
Új megjelenés: Vagrantsong
Felkapaszkodsz a vonatra - jegyed persze nincs, de kellett a menedék a vihar elől. A többiek ugyanígy. Ránézésre nemcsak jegyük nincs, a zsebük is üres. 

Csavargók, mint te, és ezen túl mindössze annyi bennetek a közös, hogy ugyanaz a kéz segített a vonatra titeket. Fehér kesztyű, lazán lógó bőr, mintha se hús, se csont, csak a lélek tartaná össze... Hiába is próbálnád elfelejteni. Reménykedsz, hogy nyugodalmas utazásnak nézel elébe, de a görcs a gyomrodban azt üzeni: erről ne is álmodj!

A Vagrantsong egy hátborzongatóan változatos történetközpontú játék, a kísértethistóriák szerelmeseinek. Néhány csavargó bőrébe bújva haladtok egy száguldó vonaton vagonról vagonra, és minduntalan újabb rémségekkel találjátok szembe magatokat: a fickóval, akinek a ruhája alatt csak a bőre van meg, a fejvesztett melóssal, aki kísértetlámpása fényénél a saját fejét keresi, egy bánatos - és dühös - óriásmadárral, akinek a könnyeiben meg is fulladhattok, nem is beszélve a Bojlemberről, a Wendigóról és más túlvilági alakokról, akik a legfinomanabban szólva sem barátsággal fogadnak benneteket.

Ha szerettek borzongani, küzdeni, és szeretitek azokat a játékokat, amelyeknek minden apró darabkájában megelevenedik előttetek egy történet, akkor idén is lesz mit várnotok, ugyanis elhozzuk nektek a Vagrantsongot magyarul!