Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Verdant

Nincs is annál jobb érzés, amikor az ember belesüppedhet a kényelmes foteljában, ami az óriásira nőtt könnyező pálma óvó árnyékában áll, és miközben szobanövényekkel teli nappaliján legelteti a szemét, az ölében dorombol a macskája…

Verdant

Idilli, nem? Persze egyéni ízlés kérdése, hogy ki mennyi és milyen növényekkel szeretné berendezni a lakását. Arról nem beszélve, hogy azoknak a fránya növényeknek is igénye van: adjál még vizet! Ja, és ne ide állíts, mert itt sok a fény! … És ha az ember nem figyel oda, rögtön kiszáradással, tönkremenéssel „hálálják meg”.

No, sebaj, nemsokára alkalmatok lesz úgy berendezni álmaitok lakását, ahogy szeretnétek – kék tapéta ide, szobai futóka oda – és amelyik növény hálásan terebélyesedik, szép kaspóba is kerül! És mindezt nagyon egyszerű módon: egy társasjáték keretében! Mert nemsokára érkezik a Verdant magyar kiadása, amelyet a Gémklub nektek, lelkes társasjátékosoknak hoz el, akik szerettek színes takarókat varrni a macskáknak, és gyönyörű tájat építeni, ahová az állatokat igényeik szerint költöztethetitek be! 

Ugyanis a Verdant a Calico – foltok, cicák, takarók és a Cascadia vadvilága kiadójának legújabb játéka! A maximum 5 fővel játszható játékban 3x5-ös területet kell beépítsetek növény- és szobakártyákkal, amelyekbe és -re kis tokeneket kell gyűjtsetek: berendezési tárgyakat, szobakertész szerszámokat, háziállatokat. Nem lesz mindegy, melyik növény, melyik szoba mellé kerül, mert akkor hajt új leveleket, ha kellő mennyiségű fényt kap. Mindez a Cascadia vadvilágához hasonló választási mechanizmussal.

Felkeltettük az érdeklődéseteket? Jó – képzeljétek, már mi is nagyon várjuk a Verdant magyar kiadását, úgyhogy mostantól együtt számolhatjuk a napokat, amikor a Calico és a Cascadia kiadójának harmadik játéka megérkezik!

Verdant