Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Woodcraft

Hintaszék, favonat, furulya... efféléket nem is olyan nehéz készíteni, feltéve persze, hogy az ember szakavatott asztalos!

Woodcraft társasjáték

A Woodcraft Vladimír Suchý új játéka, amelyben egy asztalosműhely vezetőjeként kell bizonyítsuk: jobbak vagyunk a vetélytársaknál! Ehhez természetesen többféle minőségű és méretű fából kell eleget beszerezni, hozzá biztosítani a szükséges ragasztót, fűrészlapokat, felfogadni a segédeket stb.

A Praga Caput Regni, a Messina 1347 és a Víz alatti városok után most egy különösen barátságos környezet vár rátok, ahol a teljesített megrendeléseket áfonyával honorálják! Azért senkit se tévesszen meg a bájos külső: a Woodcraft igazi összetett stratégiai játék!

Szóval készítsétek a vésőt és a gyalut - meg a szikraálló agytekervényeket, mert Vladimír Suchý új játéka, a Woodcraft nemsokára érkezik magyarul!
... és még csak várnotok sem kell sokat, ugyanis a játék európai gyártással készül, és ti, magyar társasjátékosok az első között játszhattok majd vele - még idén!

Woodcraft társasjáték