Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj!

 

Légy jól értesült – megéri!

   Társasjáték újdonságainkról, előrendelhető játékainkról naprakészen értesítünk.
   Elsőként kapsz tájékoztatást a legújabb akcióinkról, így limitált készlet esetén is az elsők között tudsz válogatni különleges akciós ajánlataink között.
   Összegyűjtve olvashatod legfrissebb játékajánló és tematikus cikkeinket, nézheted meg játékokat bemutató, illetve játékszabályt ismertető filmjeinket.
   Elküldjük egy csokorban az érdekességeket a társasjátékok világából.
   Rendezvényeinkre a lehető legkorábban küldünk meghívót, hogy ne maradj le róluk.
   Rendszeresen meglepünk kedvezményes vásárlásra szóló kuponokkal.

Hírlevél példa 1   Hírlevél példa 2

 

Ráadásul nyerd meg a 4 db 40%-os társasjátékkupon egyikét! 

Már önmagában azzal is sokat nyersz, hogy feliratkoztál hírlevelünkre. A fenti adataid megadásával egyúttal jogosult lettél a lehetőségre, hogy tied legyen a 4 db 40%-os társasjátékkupon egyike, amelyet kizárólag a Gémklub webáruházban tudsz felhasználni 1 db Gémklub által kiemelten ajánlott társasjátékra*!

 

*A következő ajándéksorsolására 2020. május 6-án 12:00 órakor kerül sor, a Gémklub hírlevelére 2020. április 6-tól 2020. május 5-én éjfélig feliratkozók között. A nyertessel a Gémklub a regisztráció során megadott email címen veszi fel a kapcsolatot a sorsolástól számított 5 munkanapon belül, hogy egyeztesse, a nyertes az ajándékát milyen formában kívánja átvenni (személyes átvétel, házhozszállítás, átvétel Pick Pack Ponton történő átvétel). Amennyiben a nyertes további 5 napon belül nem jelentkezik, hogy egyeztesse az ajándék átvétel módját, pótsorsolásra kerül sor. A sorsolást a https://www.random.org/ segítségével hajtjuk végre. A részvételi feltételek itt olvashatóak.

A társasjátékkupon kizárólag a www.gemklub.hu webáruházban használható fel 1 db Gémklub által kiemelten ajánlott társasjátékra 2020. május 31-ig. A kupon más kedvezménnyel nem összevonható.

 

 
40%-os társasjátékkupon  

És még van egy további meglepetés ajánlatunk is!

Ha a regisztrációt követően a kedvezmények oldalon válaszolsz néhány kérdésre, állandó 5%-os kedvezménnyel vásárolhatsz webáruházunkban!  Az első vásárlásod összegéből pedig – az 5%-os kedvezményen felül – további 5% kedvezményt kapsz.