Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj!

 

Légy jól értesült – megéri!

  Üzleteink óvintézkedéseiről, valamint a kialakult helyzet miatti intézkedéseinkről azonnal értesülhetsz.

  Társasjáték újdonságainkról, előrendelhető játékainkról naprakészen értesítünk. 

   Elsőként kapsz tájékoztatást a legújabb akcióinkról, így limitált készlet esetén is az elsők között tudsz válogatni különleges akciós ajánlataink között.

   Összegyűjtve olvashatod legfrissebb játékajánló és tematikus cikkeinket, nézheted meg játékokat bemutató, illetve játékszabályt ismertető filmjeinket.

   Elküldjük egy csokorban az érdekességeket a társasjátékok világából.

   Rendszeresen meglepünk csak a hírlevél feliratkozók részére szóló kiemelt kedvezményes vásárlásra beváltható kuponokkal.

Hírlevél példa 1   Hírlevél példa 2

 

Ráadásul hírlevél feliratkozásoddal most esélyed van megnyerni 
az 1 db 40%-os Kero társasjátékkupont! 

Már önmagában azzal is sokat nyersz, hogy feliratkoztál hírlevelünkre. A fenti adataid megadásával egyúttal jogosult lettél a lehetőségre, hogy tied legyen az 1 db 40%-os társasjátékkupon, amelyet kizárólag a Gémklub webáruházban tudsz felhasználni 1 db Kero társasjáték vásárlásához*!

 

*A következő ajándéksorsolásra 2020. július 7-én 12:00 órakor kerül sor, a Gémklub hírlevelére 2020. június 1-től 2020. július 6-án éjfélig feliratkozók között. A nyertessel a Gémklub a regisztráció során megadott email címen veszi fel a kapcsolatot a sorsolástól számított 5 munkanapon belül, hogy elküldje az ajándék társasjátékkuponhoz tartozó kuponkódot. Amennyiben a nyertes további 5 napon belül nem jelentkezik, miszerint igényt tart a társasjátékkuponra, pótsorsolásra kerül sor. A sorsolást a https://www.random.org/ segítségével hajtjuk végre. A részvételi feltételek itt olvashatóak.

 

A társasjátékkupon kizárólag a www.gemklub.hu webáruházban használható fel 1 db Kero társasjátékra 2020. július 29-ig. A kupon más kedvezménnyel nem összevonható.

 

 
40%-os társasjátékkupon  

És még van egy további meglepetés ajánlatunk is!

Ha a regisztrációt követően a kedvezmények oldalon válaszolsz néhány kérdésre, állandó 5%-os kedvezménnyel vásárolhatsz webáruházunkban!  Az első vásárlásod összegéből pedig – az 5%-os kedvezményen felül – további 5% kedvezményt kapsz.