Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hive

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (13)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.69
13 értékelés
5
(11)
4
(1)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 24.
kis helyen elfér

nagyon jó kis logikai játék, aki szereti a sakkot, malmot, biztosan ezt is nagyon fogja. A játékmenet könnyen tanulható, a kivitelezés igényes. Nekünk az utazó verzió van meg belőle, ami egyeltalán nem miniatűr, könnyen megfoghatók a darabkák, mégis praktikus és egy nagyobb zsebben elfér. Tök jó dolog, hogy a kiegészítő bogarak közül az utazóverzió tartalmaz kettőt, ez még jobban megpörgeti a játékot. Szuper kétfős játék, minden korosztálynak.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 09.
A sakk mehet a kukába!

Nagyon jó! Mi anyukámmal minden nap játszuk. Karbantartja az agyat , sakk helyettesítésére kiváló.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 16.
Modern sakk

A játék felépítése nagyon hasonlít a sakkhoz, még is kicsit egyszeűbb, de a lehetőségek végtelenek. Aki szeret gondolkodni, és stratégiázni, nagy kedvence lesz.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 09.
sakk es malom bogarakkal

a sakk es a malom tökeletes kevereke! Nagyon tetszik es rettenetesen jo kikapcsolodas! : )
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 28.
taktika

NAGYON jó taktikai játék. A bogarakat irányító játékosok hamar elsajátíthatják a lépési szabályokat, de így is izgalmas, mert utána jön a taktikázás. A kiegészítőkkel még izgalmasabbá lehet tenni.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 29.
jó játék

Egy jó taktikai játék, melyben egy bogárhadsereget irányíthatunk, ha megtanultuk a bogarak lépési szabályait, akkor könnyen megy az egész játék, még kicsiknek is.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 24.
Gyors kétszemélyes stratégia

Nagyon jó kis stratégiai játék, gyorsan megtanulják a gyerekek is és aztán lehet taktikázni, próbálgatni, hogy mi az ami sikerre visz és az egyes bogarakkal való stratégiát, hogy lehet megakadályozni. Hat éves kortól játszottuk.
Igényes a játék kivitelezése is.
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 25.
Pókok és bogarak gyönyörű bakelit kockákon

A "bogársakk" találó magyar összefoglalás. Minden rovartípusnak egyedi lépési lehetősége van, és ezek segítségével kell megvédenünk a méhkirálynőnket az ellenfél bekerítésétől. Mindezt azonban egy kötetlenül alakuló pályán, amire hatszögletű, nagyon szép bakelitkockákat helyezünk le úgy, hogy azoknak minimum egy oldaluknál fogva kell érintkezniük egymással. Ez a minden alkalommal máshogy alakuló pálya maga a HIVE, azaz Kaptár.
A bakelit kockákat nagyon jó érzés kézbe venni. Jó a színük, masszív az anyaguk, még az is kellemes, ahogyan koccan a hangjuk lehelyezéskor.
Van, akinek nem könnyű elsőre megjegyeznie a különböző bogarak és a pók egyébként nagyon egyszerű lépésmódjait, de tényleg minden stratégiánk és taktikai lépésünk eszerint alakul majd.
Nem vagyok sakk rajongó, de ugyanazt rovarokkal, úgy látszik, sokkal könnyebben értem. Legalább annyira lehet felszínesen is játszani, mint nagyobb stratégiai tervekkel. Szerintem szerencsésebb a színes verziót választani, mint a fekete-fehéret, mert így az élőlények színeihez is kötni lehet a lépéseket. Ahogyan pedig az interneten láttam, az is egy lehetőség, hogy az ember két készlettel (egy színes és egy fekete-fehér) egyszerre játszik, ekkor ugyanis lehetőség nyílik arra, hogy 4 játékos mérje össze egyszerre a tudását. Erre még nem volt módom.
| 4 / 5 csillag!
2017. 03. 16.
Még az 5 évesnek is

Egyszerű és nagyszerű játék, amellyel a kicsik agyát is fel lehet pörgetni. Megtanulható vele, hogy a védekezés fontosabb a támadásnál és a legerősebb rovar is blokkolható a leggyengébbel. A tematikája jó, amivel feldobja az absztrakt játékélményt, valamint segíti a különböző képességek megjegyzését. Egy parti gyorsan lebonyolítható, de ha profikkal játszol készülj fel egy hosszú menetre!
| 2 / 5 csillag!
2016. 11. 20.
Nem túl nagy mélységű játék

Szépen kivitelezett játék, de a szabályokkal valami nem stimmel. Túlságosan nagy előnye van a kezdő játékosnak. Akit a tic-tac-toe leköt, ezt is élvezni fogja. Nálam sajnos ez nem így van.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 08.
jaja, bogársakk

A bogársakk tényleg jó egyszavas leírás erre a játékra. Jó kétszemélyes logikai absztrakt játék. Mi még azt hiszem csak a felszínét kaparjuk annak a mély stratégiának ami ebben rejlik (ebben is hasonlít a sakkra), pedig már játszottunk vele párszor. Elsőre, új játékosnak bosszantó észben tartani, hogy melyik ízeltlábúval milyen lépést lehet csinálni, de ha ezen túlteszi magát az ember akkor elég jó. A 'nagy' méretű kiadás is elég kicsi és kompakt, de én ajánlom a pocket editiont, ami még kisebb és már benne vannak a kiegészítős bábuk (lehet csak 2 a 3-ból).
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 08.
Gyors és egyszerű

Nem feltétlenül kell szeretni a sakkot ahhoz, hogy élvezzük ezt a játékot, de nagy adag stratégiai gondolkodást és előre tervezést igényel. Egy kör akár 10 perc alatt is lemegy. Mi ha elővesszük 4-5 kört mindig lejátszunk egymás után.
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 28.
Bogársakk

A Hive sakkjellegű játék, csak éppen a tábla nem kötött és a bogarak sincsenek mind a 'pályán' a játék kezdetén. Gyors, egyszerű játék, mégis izgalmas és változatos.