Hive Pocket

Normál ár: 4 290 Ft


A Te árad: 4 076 Ft

Értékelés
17 vélemény

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 12 Gyakorlott játékosoknak 11 Ketten 16
100% (17)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 17)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
igazi útitárs

Eszter | 2020. május 24.

bárhol, bármikor játszható, szuper kétfős logikai társas. Nagyon tetszik , hogy az eredeti verzióhoz képest az utazó verzió tartalmaz már 2 extra bogarat is, így még izgalmasabb a játékmenet. Gyerekeknek , felnőtteknek egyaránt ajánlom, gyorsan lemegy egy kör, és könnyen tanulható a játékmenet is.
Bogársakk

Anita | 2020. április 2.

Ajándékba kaptuk és hamar kedvenc lett. Viszonylag gyorsan le lehet játszani egy partit, gyakran kerül elő este, lefekvés előtt a 10 évesem szobájában. Izgalmas logikai-stratégiai játék. Akár egy 7-8 éves is tud már vele játszani, ha szereti a gondolkodtató játékokat.
Szórakoztató

LadyBleu | 2020. január 14.

Pont azt hozta, amire számítottam. Párommal játszottunk és nagyon élveztük, egy játék alatt meg is jegyeztük, hogy melyik bogár merre mennyit léphet.
Én nem szeretek sakkozni, viszont ez nagyon tetszik.
A sakkban fel tud idegesíteni, hogy az első sok lépésnek általában semmi célja, aztán kialakul valami, amiből próbáljuk a legjobbat kihozni, aztán valaki nyer nagy szenvedések között. Persze, profi játékosok esetén ez máshogy van, de én attól nagyon távol állok. :D Szóval a Hive-nál nem így van, ez egy sokkal pörgősebb játék, de igényli a taktikázást és nem kell hozzá vérprofinak lenni, hogy a második játékod már az első lépésében valami értelmes legyen.
Szuper, hogy olcsóbb áron meg lehet kapni a katicabogár és szúnyog kiegészítőket is! Viszont nincs hozzá szép doboz és bizonyos gyűjtögetőknek ez fontos lehet, szóval meg kell gondolni, hogy az ár élvez prioritást, vagy inkább az, hogy nézegetni szeretnénk a polcon. :D
Remek hordozható játék, két főre

Csaba | 2019. október 30.

A jelöléssel ellentétben nemcsak letölthető a magyar játékszabály, hanem mellékelnek is egyet a dobozhoz. Az így kapott magyar szabályban sokkal értelmezhetőbb a leírás, mint a letölthetőben, mert az elektronikusban összekeveredtek a képek a szöveg mellett, viszont a nyomtatott magyarból hiányzik a két kiegészítő bábú - a katica és a szúnyog - leírása, ami az elektronikusban megtalálható és tökéletesen érthető.
A kis zsák s kövekkel könnyen elfér kabát zsebben, ha nadrágzsebben nem is, így vihető utazásra, kirándulásra. Hogy játszani tudjunk, kell egy maximum A3-as méretű sík terep, így autóban, buszon nehéz vele boldogulni.
ki akar ezután sakkozni?

Máté | 2019. október 15.

iszonyatosan változatos 1vs1 játék, számtalan variáció, számtalan stratégia. talán 1 hibája van, az pedig a pincebogár, aki túl erős tud lenni - konkrétan ellene kell gyorsan fellépni, mert különben bármikor megfordítja a játékot - különösen ajánlott fiataloknak és sakkozóknak is szerintem. legtöbbször ha már tudtok játszani, akkor a végjáték és a győzelem/vereség egyetlen lépésen múlhat, vagy egy elnézésen :) na de már kezdhetitek is az újat, mert nem hiszem, hogy bárki egy partit játszik csak :)
Bárhol, bármikor

Zsolt | 2019. szeptember 22.

Személyes kedvenc, két fős játékom lett a Hive. Aki szeret sakkozni, az mindenképpen tegyen ezzel próbát!
A szerencsének nincs szerepe, egyedül a logika, stratégia és a helyzetfelismerés számít. Bele kell fektetni egy kis szellemi tőkét, de megéri.
Könnyen hordozható, így szinte bárhová magunkkal tudjuk vinni - nyaralásokhoz, kirándulásokhoz állandó társunk lett ez a játék.
Modern sakk

Nándor | 2019. szeptember 17.

A játék felépítése nagyon hasonlít a sakkhoz, még is kicsit egyszeűbb, de a lehetőségek végtelenek. Aki szeret gondolkodni, és stratégiázni, nagy kedvence lesz. Kisebb, kompaktabb változat, utazásra kiváló, és kiegészítőt is tartalmaz alapból.
Pici a Hive, de erős :)

Attila | 2019. augusztus 10.

csak megerősíteni tudom a többi értékelést, okos, taktikus két személyes játék, nehéz egyszerűbben leírni, mint 'tábla nélküli sakk bogarakkal'. Mindenképp érdemes hozzá megvenni a kiegészítőket!

az eredeti méretű kiszerelés talán jobban kézre áll, ezek a pici hatszögek könnyebben csúsznak el egy-egy óvatlan mozdulat következtében.
Szuper kétfős játék :)

Zizmooo | 2019. április 8.

Pörgős (ha nem gondolkodnak sokat 1-1 lépésen a játékosok :), egyszerű, kompakt, utazáshoz ideális, kötelező darab. :)
Jobb mint a sakk

Csaba | 2019. február 18.

Eddig csak a párommal játszottam vele, először egy sörözőben vettük elő, de akkor el is röppent 4 óra egyhuzamban, jó pár partival. Személy szerint nekem jobban tetszik mint a sakk. Bárhol bármikor elő lehet venni egy partira.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register