Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

24.990 Ft

Homályrév: Az oroszlánfalka

24.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (13)

Leírás

Légy az egyik leghírhedtebb kalandozócsapat, az Oroszlánfalka tagja, és élj át felejthetetlen kalandokat ebben az isten háta mögötti városban. Amikor egy sötét erőkkel paktáló titkos társaság egyesével rabolja el a város szegényeit, rátok hárul a feladat, hogy utánajárjatok a dolognak… már ha eleget fizetnek érte.

A Homályrév: Az Oroszlánfalka egy kooperatív társasjáték taktikus harci elemekkel, aminek egy egyedi, folyamatosan változó világ ad otthont. Harcedzett kalandozókat játszotok és vállvetve kell küzdenetek egy kihívásokkal teli küldetéssorozaton át, ami döntéseitek nyomán formálódik.

A küldetések során egy letisztult harcrendszer segítségével, kockák nélkül nézhettek szembe a játék által irányított ellenfelek hordáival, akik ellen egy jól kiválasztott és időzített képesség bevetése elengedhetetlen a sikerhez.

 

Vélemények

4.18
13 értékelés
(6)
(3)
(0)
(2)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 03. 21.
Sokkal jobban megéri ez, mint a nagy Homályrév Ugyanazt az élményt adja, csak sokkal kevesebb pénzért.
2022. 12. 12.
Nagyon jó a mechanikája a játéknak, ha belejössz, és rutinszinten mennek az apróbb szabályok is, akkor nagyon beszippant a világ. Vannak rövidebb, és vannak kicsit molyolósabb, hosszabb pályák is. Sajnos sokszor villámgyorsan kell átrohanni egy pályán, nincs idő pénzt összeszedni, ládákat nyitogatni, ez ront az élményen. A boss harcok pedig néha soulslike élményt nyújtanak, itt a balance nagyon félrement. (3,5 pont). Egy valami viszont ennél is jobban zavar, az pedig a kivitelezés. Konkrétan nagyon csúnya a játékban minden, még a doboz is. A Tainted Grail, vagy a Rettegés Arkham mellé téve látszik igazán, hogy ezt a részt nagyon nem vették komolyan. (1 pont) Szumma: 2 pont
2022. 12. 01.
Igazolt vásárlás
A "nagy" Homályrév után kezdtük el játszani a játékot egy másik csapattal.

Az oktató pályák miatt a tanulási görbe lényegesen jobb, hiszen az első öt pálya "egy kevés magyarázás- egy kevés játék" elv alapján tanítja meg a játékot, ami jóval szórakoztatóbb megoldás, mint a nagy játéknál a kb. 2 órás szabálymagyarázás utáni játékkezdés.

A játék méretéből adódóan itt azért jóval kevesebb a kinyitható boríték, illetve az alap 4 karakter mellett sincsenek újabbak, ami kicsit visszalépésnek hathat a nagy Homályrévhez képest.

Mindenesetre a hangulat nagyjából itt is hozza a Homályrévben tapasztaltakat, még ha 100%-ban nem is ér fel ahhoz.

Pluszpont, hogy a két játék kompatibilis egymással, tehát az Oroszlánfalkában lévő karaktereket is lehet használni a nagy Homályrévben (tehát szinte kiegészítőként is használható a nagy játékhoz), és gondolom fordítva is (bár ezt nem próbáltuk).

Aki új ebben az "univerzumban", annak talán érdemesebb ezzel kezdenie, a könnyebb tanulás és a kedvezőbb ár miatt, illetve a nagy Homályrév után ez némileg visszalépésnek hathat a kisebb körítés, és a rövidebb sztori miatt. Ugyanakkor "veterán" Homályréveseknek is nyugodt szívvel ajánlom, mert ad a lore-hoz, illetve a karakterek érdekesek.

Reméljük nemsokára a Frosthaven is elérhető lesz (rád nézek GémKlub :) ) , és tovább kalandozhatunk ebben az univerzumban.
2022. 07. 17.
Most is lemaradt a kommentem fele... Mi ez? Szóval Köszi, írtam a ügyfélszolgálatnak, nem gondoltam volna, hogy én vagyok az első, aki megtalálta a hibát. A leírásom meg azért volt ilyen rövid, mert amit először írtam, az nem jelent meg itt, és már nem volt kedvem újra begépelni még 1x.
2022. 07. 17.
Köszi, írtam a ügyfélszolgálatnak. Csak azt hittem ismert hiba, nem gondoltam volna, hogy én vagyok az első, aki megtalálta a hibát.
2022. 07. 14.
Kedves Péter!
Örömmel olvastuk, hogy tetszett a játék. A vele kapcsolatos kérdéseket az ügyfélszolgálatnak tedd fel, kérlek, ahol biztosan meg tudják válaszolni. Az sem baj, ha a számánál kicsit többet említesz a kártyáról, a könnyebb beazonosítás végett, hiszen sokszáz kártyalap van a játékban.
Izgalmas kalandozást és jó játékot kívánunk!
2022. 07. 10.
Igazolt vásárlás
Szuper játék, nagyon tetszett! Azért ebbe belekezdeni is van vagy 3 óra, szóval türelmetleneknek nem ajánlom!
Az egyik kinyomós lap tényleg katasztrófa bolt, de a többivel nem volt gond.
Hibás a 219-es kártya, hármat vagy kettőt sebez?
2022. 05. 06.
Kedves Septi85!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal emailben (info@gemklub.hu), vagy telefonon (+36 20 366 7080), hogy egyeztessetek a kinyomóívekkel, dobozzal kapcsolatban.
2022. 03. 17.
Én nem játszottam a nagytesóval, de ez a verzió számomra teljesen emészthető mennyiségű információval és kihívással lát el.
Nekem nem volt gondom szerencsére a kipattintós dolgokkal, pedig volt vagy 6 tábla, sehol nem sérült, ki lehetett őket nyomni.
Aki szereti ezeket a szerepjátékos, gondolkozós már már túlgondolkozós játékokat, szerintem érdemes befektetnie ebbe.

UI: Kártyavédőkkel a gyári insert hát... nem nagyon férnek el benne a dolgok, valószínűleg be fogok majd szerezni egy custom insertet hosszútávon.
2022. 03. 16.
Igazolt vásárlás
Borzasztó nehezen sikerült megbarátkoznom a nagy testvér szabálykönyvével és játékidő híján minden alkalommal lapozgatnunk kellett azt, így számomra ez a kisebb verzió most külön öröm a lépésről lépésre szabályaival - könnyebben rögzülnek. A pálya is nagyon ötletes, ami ezúttal magában a Kalandfüzetben helyezkedik el. Tetszenek az új karakterek is.
Hiába lett kisebb a játék, az élményéből semmit nem veszített! :)
Ráadásul akik szívesen belekóstolnának, de ódzkodtak a nagytól, azok most bátran belevethetik magukat ebbe a káprázatos fantasy világba! :)
2022. 03. 11.
Nagyon jó játék, éjszakába nyúlóan játszottunk vele. A mi példányukban nem voltak problémák a tokenekkel, gond nélkül kipattantak a keretből. Az 5 kalandos bevezető viszont tényleg egy kicsit hosszúra nyúlik, de valószínűleg azért, hogy kezdőbarát legyen és ne riasszon el senkit, aki még nem játszott ehhez hasonló játékkal.
2022. 03. 11.
Igazolt vásárlás
Így pár játék után világos lett számomra, hogy problémám egyedül termékként volt vele. A kinyomkodósok nem a legjobbak, de a legfájóbb nekem a kalandfüzet. Igazán kaphatott volna egy mattítást, mert fényes oldalakra nyomtatott sötét pályák elég nehezen beláthatóak, össze vissza csillog.
Jó ötlet, nekem mégsem jött be az 5 bevezető kalandon keresztüli tanítás. Túl hosszúnak éreztem, bár lehet csak azért mert sokat játszottuk már az eredeti Homályrévet.
De továbbra is hamisítatlan Homályrév élmény, ezért mint játék zseniális. A karakterek kellemesen különböznek egymástól, érdekes és izgalmas mindegyik. Szuper hogy a nagy játék élményét csomagolták bele egy kompaktabb verzióba, így talán nálunk is többet kerül majd elő ez.
2022. 03. 10.
Megjött, készhez kaptam, örültem... olyan sokáig azért nem sajnos. A minőség még a nagy-dobozos változatot is alul múlja. A tokeneket nem lehet kinyomni, mert nincs elvágva, konkrétan egyesével kell minden apró "mütyűrt", jelzőt, szörnyet szikével kivágni a kartonból, botrány. Szikézés nélkül könnyen elszakad, sorjás marad, visszataszító látvány. A doboz és fedelének élei olyan vékony papírból vannak ragasztva, hogy már most elszakadt két helyen, pedig nagyon óvatos vagyok minden játékommal, tixo-val erősítettem meg 4 helyen a dobozt, 4 helyen a fedelet, vicc, komolyan ilyen nincs. Még el sem kezdtem játszani, de már vívom a csatákat, ezért most nem is kezdek szabálykönyvet olvasni, mert élvezni úgy sem tudnám. A nagy tesóval játszottunk párszor, élvezhető játék, de kiábrándító grafikai megoldásokkal és minőséggel, akinek az nem tetszett, és ez visszatartja egy játék élvezetétől, az ezt is kerülje, mert designer-t nem vettek fel azóta sem. A szörny módosító kártyák és a hős módosítók még mindig röhögésre ingerelnek, egy kisiskolás gyerek szebbet karcol lázasan komolyan.