Hoppers

Normál ár: 4 690 Ft


A Te árad: 4 456 Ft

Értékelés:  (5.0)
A Hoppers egyike a legnépszerűbb szoliter logikai játékoknak, hiszen egy egyszerű feladat során kell számtalan lépést végiggondolnunk. Feladatunk, hogy folyamatos ugró lépésekben üssünk le minden szomszédos tavirózsán csücsülő levelibékát úgy, hogy a végén csak egyetlen béka maradjon. A játék 40 feladványa különböző nehézségű fejtörőket biztosít, hogy a kezdő lépéseket könnyedén elsajátíthassuk, majd a folyamatosan egyre rafináltabbá váló feladat kártyákkal megdolgoztassuk agytekervényeinket. A könnyebb feladványok a gyermekek számára is egyszerűen megoldhatóak, hogy logikai és térlátási képességeiket fokozatosan fejlesztve, a legnehezebb feladványoknál már versenybe szállhassanak a felnőtt játékosokkal.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (4)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
Érdemes kipróbálni

Cfthn | 2019. március 17.

Az egyszemélyes logikai játékok logikája és mechanikája különböző. A Hoppers az előre gondolkozás, szabályok felismerése, a lehetőségek szisztematikus végiggondolása/próbálása képességeit erősítheti. Néha spontán sikerélményt okoz, egy-egy fejtörő hosszas gondolkodást igényel. Lénygesen nagyobb kihívás már kezdő szinttől is, mint a szokásos, de a végére sem megoldhatatlan.
Egyszerű

Boly | 2015. október 10.

Egyszerű, nagyszerű, fejtörő, hogy az ember egyedül is elfoglalja magát.

M | 2015. szeptember 27.

egyszemélyes logikai játék, én nagyon szeretem, a 8 éves fiam néhány feladat után megunja - sok kitartás kell hozzá. Szerintem nagyon szépek a békák.
Hoppers - menekülő békák

nhajdubeatrix | 2015. július 12.

Az alaptörténet az, hogy jön a gólya, aki elől a békák menekülnek. Az tűnik el, akit a társa bekap (vagyis átugorja). Egyedül a piros anyabékát nem tudják a többiek bekapni, de még a gólya sem. Vagyis neki kell maradnia utoljára. Előregondolkodós logikai játék. Én azért szeretem, mert az egyszemélyes játékok közül ez fogott ki rajtam a leginkább. A hagyományos szoliternél érdekesebbé teszi a kivitel, ami a kicsiket is megfogja. Én 8 évnél fiatalabbaknak is a kezébe adnám. Sose lehet tudni...

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!