Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hősök útja

Ár:
13.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A hősök útja csupa kaland és viszontagság. Van, akit a küzdelmek nemesítenek, van akit megrontanak. A hősnek Te jelölöd ki az útját, de az elvetett rúnák nyomán a sors egyengeti. Szerencsére, ha bölcsen választod meg az ösvényt, hősöd beteljesíti majd a sorsát. Hogy tisztalelkű, nemes hősként ér-e oda, vagy olyasvalakiként, akinek kezéhez vér tapad és mellkasában romlott szív dobog, csak a Te döntéseiden múlik!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 09. 15.
Sziasztok!

   Elképesztően jó történetmesélős társas, vastagon megtömve szerep és kalandjáték elemekkel. Eddig akárhány emberrel ültünk le játszani, mindenkinek nagyon tetszett, és mikor pár hét múlva újra összejöttünk már náluk is ott figyelt a polcon. Hogy miért? Egyszerű de magávalragadó, lendületes játék erős atmoszférával és komplex karakterekkel akikkel könnyű azonosulni, mert... nos mi választjuk ki a háttértörténetüket, motivációjukat, kezdő képességeiket, és életcéljukat. Azután kalandok tüzében edzve tökéletesítjük őket és ha egy-egy megpróbáltatás során el is bukunk, csak még inkább magunkénak érezzük majd a történetüket.
   Ráadásul mindezt végül saját szemszögünkből a játékostársaink elé is tárhatjuk, olyan kalandregényt körítve az események sorozatához amilyet csak szeretnénk. Az életút pedig akkor is garantáltan lebilincselő lesz, ha nem mi szereztük vele a legtöbb pontot, sőt! Így nem csak a nyertesnek élvezetes a játék. (A legtöbbször az alapján választunk majd próbát, hogy mit tennénk az adott helyzetben hősünk bőrébe bújva, nem pedig holmi lapokra nyomott győzelmi pontok végett.) A rendelkezésre álló végtelenül változatos "fantasy építőkockák" segítségével nem ritkán olyan történet bontakozik ki kezeink között, mely gyakorlatilag kedvenc regényünk újraélésével egyenlő.   A játék során jópár lappal alkalmunk nyílik interakcióra a többi hőssel, pl. segítségül hívhatjuk őket saját próbatételünk során, vagy kicsit borsot törhetünk az orruk alá, esetleg elriaszthatjuk egy kihívástól ha éppen azt diktálja karakterünk érdeke. Játékostársunk ellehetetlenítését azonban nem teszi lehetővé a Hősök Útja.
   További előnye, hogy nagyon szép, nem drága, 3 perc alatt setupolható (ez utóbbi sajnos az egyébként szuper kiegészítőire már nem igaz), 10 perc a szabálymagyarázat, és egy-másfél óra a játék. Párosban is működik, de 3 főtől fölfelé egyértelműen jobb. Ja, és nem mellesleg rúnákkal dobhatunk.

-M-