Hotel

  Normál ár: 9 490 Ft

  A Te árad: 9 016 Ft

  Értékelés:  (3.7)
  A régi nagy kedvenc új köntösben!
  Gondolkodtál már azon, mihez kezdenél néhány millióval? Most itt a lehetőség!
  Lépj a megfelelő mezőre, vásárolj telkeket, építs fényűző hoteleket és szabadidő-központokat, és vidd csődbe a konkurenciát! A klasszikus Hotel társasjáték megújult külsővel, de változatlan tartalommal tér vissza, hogy a fiatal generáció se maradjon ki az életre szóló élményből!

  Értékelések átlaga 


  (3.7)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 30 Gyakorlott játékosoknak 5 Ketten 6 Családdal 35 Partijátéknak 16
  24% (11)
  37% (17)
  24% (11)
  11% (5)
  4% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 46)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Hotel

  Kata | 2018. január 27.

  Órákig le tudja kötni a társaságot ez a játék. Szeretem benne, hogy szép a tábla és a 3d-s épületek.
  A - régi - kedvenc

  Gombi | 2018. január 24.

  Gyerekkorom kedvenc játéka volt, rongyosra játszottuk, majd egy balszerencsés kölcsönadás után nem kaptuk vissza. Megláttam az új kiadást és azonnal azt éreztem, hogy ismét meg kell szereznünk, hiszen mennyi boldog órát okozott. Aztán pár játék után, hónapok óta csak a polcról figyel minket és nem igazán mozdítjuk el onnan. Kicsit az a Ki nevet a végén feeling, felnőttként már nem az igazi, de családban, iskolás gyerekeknek való játéknak tökéletes! :)
  Nem szépen öregedett

  Péter | 2017. november 3.

  + jobb, mint a Monopoly, mert hamarabb véget ér egy parti
  - de alapjában véve ugyanaz a kockadobálós kibabrálósdi

  Anno középsulis kollégiumban rongyosra játszottuk, így megörültem, amikor rokonoknál újra előkerült. Sajnos az idő tényleg mindent megszépít, mert ezt ma már tuti nem venném le a polcról. Aki már látta, annak nem árulok el meglepetést, ez is egy egyszerű dobsz-lépsz játék. A cél minél több és drágább szállodát felépíteni, hogy az arra tévedő játékosokat ez úton fosztogathassuk.
  Akkora egyenlőtlenségekre nem bukkantam, mint anno az alapjátékban - bár igaz, nem is játszottam vele annyit. Ott, aki megvette a Bumeráng szállodát, jó eséllyel vitte a játékot is, a hihetetlenül jó ráfordítás/haszon arány miatt. Ennek a doboznak kicsit más a játéktere, és a 20 évvel ezelőtti épületek is többségében modernebb design-t kaptak - mondjuk van pár darab, ahol inkább ne tették volna... Az épületek továbbra is papír-műanyag hibridek, úgyhogy sokszori használat után valószínűleg ezek is szét fognak ott repedni, ahol a műanyag tető tüskéivel érintkeznek.
  Továbbra is jelen van az építő-engedélyes kocka (hurrá, még több szerencsefaktor...), és a lényeg is változatlan: vidd csődbe a többieket. Az egyetlen, ami miatt több csillagra jogosult nálam, mint a Monopoly, az az, hogy a partik relatíve hamarabb véget érnek. Ennek ellenére javaslom, hogy inkább más játék felé nézegess, ha pedig nosztalgiázni akarsz, inkább a Scotland Yardot vedd meg.
  Bonyolult játékszabály

  Judit | 2017. október 1.

  Egyszer játszottam ezzel a játékkal. Ha nincs velünk valaki, aki már ismeri a játékot, akkor soha nem fogjuk megérteni, a mellékelt játékszabály alapján. Alapjáraton jó kis játék. Hasonlít a Monopolyhoz, de mégse olyan galád módon viszi csődbe az ember a játékos társait. Sok szerencse kell hozzá. Kezdőknek csak akkor ajánlanám, ha van mellettük olyan, aki már ismeri ezt a játékot. A játékszabály bonyolultsága miatt kap tőlem 3 csillagot.
  A gyerekkorunk kedvence!

  Csöre | 2017. szeptember 29.

  Páromnak volt egy Hotele még kisgyerek korában, és imád vele játszani. Kicsit sajnáljuk, hogy megváltoztatták a régi neveket benne, de így is imádnivaló.
  Bár az a játék is (hasonlóan, mint a Monopoly) egymás "tönkretételéről" szól, azért nem tűnik olyan galádnak, és nem olyan fájó veszíteni.
  A régi nagy kedvenc újra meghódít

  Éva | 2017. szeptember 18.

  Gyerekkoromban unokatesóimnál játszottunk sokat vele. Nagyon szerettem, mert egy idő után, mivel ő profi volt benne hamar elpáholt. De most újra fel kellett eleveníteni, és a családban mindenki egyenlő eséllyel indult. Persze megvan mindenkinek a kedvence, és ha sokat játszol ugyanazokkal az emberekkel, akkor hamar rá lehet jönni, kinek melyik is az, és ki lehet szúrni velük, hogy elhalászod előlük a szeretett hotelt, új távlatokra kényszerítve őket.
  Sok szerencsét

  Viktor | 2017. szeptember 6.

  Gyerekkoromban sokat játszottunk vele a tesómmal, unokatesómmal. Tényleg nagyon meghatározó benne a szerencse, talán túlságosan is. De az is igaz, hogy a legjobban fizető hotel felépítése drága és ha közben valaki a szemben lévő hotelhez végig lerakja a bejáratokat, akkor elég kicsi az esélye, hogy a drága hoteledben megszáll valaki. Szóval lehet benne taktikázgatni, de főleg kezdőknek és gyerekeknek ideális választás szerintem.
  Egész jó...

  Barnabás | 2017. június 16.

  Egész jó kis játék, elsősorban családi játéknak mondanám. Hátránya maximum az,hogy sok időt vesz igénybe végigjátszása.
  Nekem bejött

  Pataky-Hegedûs | 2017. február 15.

  Családi játéknak aranyos, nálunk a gyerekek nagyon szeretik. Nekünk bejött a sok épület, igaz nem ismerjük a "nagy elődöt".
  Kidolgozott, szép alkatrészek, bár a minőségük nem a legjobb, ha nincsenek összeragasztva, könnyen szétesnek az épületek.
  Monopoly kissé átdolgozott szabályokkal, több lehetőséggel.
  sajnos elavult

  Eszter | 2017. január 22.

  Nekem is a régi kiadású hotel van meg, ami sokkal szebb volt, sokkal komolyabb hatást keltett, mint az új design. Gyerekként imádtam pakolgatni az épületeket, legtöbbször nyertem is. Sajnos hatalmas hátránya, hogy a President hotel megvásárlása után az adott játékosnak biztos a győzelme, gyakorlatilag kár tovább játszani. Néha nosztalgiából még elővesszük, de kábé csak erre jó. Manapság sokkal modernebb játékok vannak, ahol nem csak a szerencsén múlik minden.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!