Hotel

  Normál ár: 9 490 Ft

  A Te árad: 9 016 Ft

  Értékelés:  (3.7)
  A régi nagy kedvenc új köntösben!
  Gondolkodtál már azon, mihez kezdenél néhány millióval? Most itt a lehetőség!
  Lépj a megfelelő mezőre, vásárolj telkeket, építs fényűző hoteleket és szabadidő-központokat, és vidd csődbe a konkurenciát! A klasszikus Hotel társasjáték megújult külsővel, de változatlan tartalommal tér vissza, hogy a fiatal generáció se maradjon ki az életre szóló élményből!

  Értékelések átlaga 


  (3.6)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 28 Gyakorlott játékosoknak 5 Ketten 5 Családdal 33 Partijátéknak 14
  23% (10)
  39% (17)
  23% (10)
  11% (5)
  5% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 44)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Nem szépen öregedett

  Péter | 2017. november 3.

  + jobb, mint a Monopoly, mert hamarabb véget ér egy parti
  - de alapjában véve ugyanaz a kockadobálós kibabrálósdi

  Anno középsulis kollégiumban rongyosra játszottuk, így megörültem, amikor rokonoknál újra előkerült. Sajnos az idő tényleg mindent megszépít, mert ezt ma már tuti nem venném le a polcról. Aki már látta, annak nem árulok el meglepetést, ez is egy egyszerű dobsz-lépsz játék. A cél minél több és drágább szállodát felépíteni, hogy az arra tévedő játékosokat ez úton fosztogathassuk.
  Akkora egyenlőtlenségekre nem bukkantam, mint anno az alapjátékban - bár igaz, nem is játszottam vele annyit. Ott, aki megvette a Bumeráng szállodát, jó eséllyel vitte a játékot is, a hihetetlenül jó ráfordítás/haszon arány miatt. Ennek a doboznak kicsit más a játéktere, és a 20 évvel ezelőtti épületek is többségében modernebb design-t kaptak - mondjuk van pár darab, ahol inkább ne tették volna... Az épületek továbbra is papír-műanyag hibridek, úgyhogy sokszori használat után valószínűleg ezek is szét fognak ott repedni, ahol a műanyag tető tüskéivel érintkeznek.
  Továbbra is jelen van az építő-engedélyes kocka (hurrá, még több szerencsefaktor...), és a lényeg is változatlan: vidd csődbe a többieket. Az egyetlen, ami miatt több csillagra jogosult nálam, mint a Monopoly, az az, hogy a partik relatíve hamarabb véget érnek. Ennek ellenére javaslom, hogy inkább más játék felé nézegess, ha pedig nosztalgiázni akarsz, inkább a Scotland Yardot vedd meg.
  Bonyolult játékszabály

  Judit | 2017. október 1.

  Egyszer játszottam ezzel a játékkal. Ha nincs velünk valaki, aki már ismeri a játékot, akkor soha nem fogjuk megérteni, a mellékelt játékszabály alapján. Alapjáraton jó kis játék. Hasonlít a Monopolyhoz, de mégse olyan galád módon viszi csődbe az ember a játékos társait. Sok szerencse kell hozzá. Kezdőknek csak akkor ajánlanám, ha van mellettük olyan, aki már ismeri ezt a játékot. A játékszabály bonyolultsága miatt kap tőlem 3 csillagot.
  A gyerekkorunk kedvence!

  Csöre | 2017. szeptember 29.

  Páromnak volt egy Hotele még kisgyerek korában, és imád vele játszani. Kicsit sajnáljuk, hogy megváltoztatták a régi neveket benne, de így is imádnivaló.
  Bár az a játék is (hasonlóan, mint a Monopoly) egymás "tönkretételéről" szól, azért nem tűnik olyan galádnak, és nem olyan fájó veszíteni.
  A régi nagy kedvenc újra meghódít

  Éva | 2017. szeptember 18.

  Gyerekkoromban unokatesóimnál játszottunk sokat vele. Nagyon szerettem, mert egy idő után, mivel ő profi volt benne hamar elpáholt. De most újra fel kellett eleveníteni, és a családban mindenki egyenlő eséllyel indult. Persze megvan mindenkinek a kedvence, és ha sokat játszol ugyanazokkal az emberekkel, akkor hamar rá lehet jönni, kinek melyik is az, és ki lehet szúrni velük, hogy elhalászod előlük a szeretett hotelt, új távlatokra kényszerítve őket.
  Sok szerencsét

  Viktor | 2017. szeptember 6.

  Gyerekkoromban sokat játszottunk vele a tesómmal, unokatesómmal. Tényleg nagyon meghatározó benne a szerencse, talán túlságosan is. De az is igaz, hogy a legjobban fizető hotel felépítése drága és ha közben valaki a szemben lévő hotelhez végig lerakja a bejáratokat, akkor elég kicsi az esélye, hogy a drága hoteledben megszáll valaki. Szóval lehet benne taktikázgatni, de főleg kezdőknek és gyerekeknek ideális választás szerintem.
  Egész jó...

  Barnabás | 2017. június 16.

  Egész jó kis játék, elsősorban családi játéknak mondanám. Hátránya maximum az,hogy sok időt vesz igénybe végigjátszása.
  Nekem bejött

  Pataky-Hegedûs | 2017. február 15.

  Családi játéknak aranyos, nálunk a gyerekek nagyon szeretik. Nekünk bejött a sok épület, igaz nem ismerjük a "nagy elődöt".
  Kidolgozott, szép alkatrészek, bár a minőségük nem a legjobb, ha nincsenek összeragasztva, könnyen szétesnek az épületek.
  Monopoly kissé átdolgozott szabályokkal, több lehetőséggel.
  sajnos elavult

  Eszter | 2017. január 22.

  Nekem is a régi kiadású hotel van meg, ami sokkal szebb volt, sokkal komolyabb hatást keltett, mint az új design. Gyerekként imádtam pakolgatni az épületeket, legtöbbször nyertem is. Sajnos hatalmas hátránya, hogy a President hotel megvásárlása után az adott játékosnak biztos a győzelme, gyakorlatilag kár tovább játszani. Néha nosztalgiából még elővesszük, de kábé csak erre jó. Manapság sokkal modernebb játékok vannak, ahol nem csak a szerencsén múlik minden.
  Old times

  László | 2016. december 26.

  Jó kis játék, bár nagy benne a szerencse szerepe. Emlékszem ezen mindig balhéztunk gyerekkorunkban is. Gyakorlatilag egy Bumerang-President párossal tuti volt a győzelem.
  Ettől függetlenül élvezhető. Jók az épületek, szép a játék.
  Nosztalgikus klasszikus

  Szeccs | 2016. december 24.

  Gyerekkoromban imádtam a Hotellel játszani, nekem jobban bejön, mint a Monopoly. A Hotel új dizájnja nem tetszik, a régi kiadást jobban szerettem, de ez nyilván a koromból adódik, no meg a nosztalgikus élmények miatt. Nekem az marad az igazi. Ennyit én nem adnék ki az újért, csak a régi kiadásért. Gyermekes családoknak jó választás, inkább családi játék.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!