Vélemény részletei

A kis herceg-Az én kis bolygóm

Átlagos vevői értékelés:

A kis herceg-Az én kis bolygóm

Termék értékelése:

Értékelés
Termék vélemény (létrehozva 2017. október 8.):
Érdekes játéknak mondanám.
Azért az érdekesség az első szó ami eszembe jut erről a játékról, mert a témája, a könyvet idéző grafikája miatt gyerek játéknak gondolnánk elsőre, azonban, felnőttek, gyakorlott játékosok számára is egy nagyszerű játék.

Gyerekekkel még nem volt szerencsém játszani, de el tudom képzelni, hogy a játék grafikája magával ragadja őket, és szépen építgetik a saját bolygójukat.
Azonban ha felnőtteknél kerül elő a játék indulhat a taktikai harc.
A fő érdekességet a játékmenet adja, ahol 4 lapkát választ le a kezdő játékos, majd ő határozza meg ki legyen a következő, aki pedig a végére marad egyrészt a maradék lapkát építi be a bolygójába, másrészt ő kezdi a következő kört.
Önmagában ez még nem annyira lenne izgalmas, de vannak olyan elemek a játékban (majomkenyérfa, vulkán) amiből nem előnyös túl sokat beszedni, így ezzel a játékmechanizmussal lehet úgy okoskodni, hogy kitoljunk ellenfeleinkkel.
Arról még nem is beszélve, hogy a különböző szereplők miatt, minden játékos különböző dolgokra kaphat pontot, így a lapka és a sorrend kiválasztásnál ezeket is érdemes figyelembe venni, így a könnyed kis 5 perc alatt megtanulható gyerekjátékból máris egy nagy taktikai csata alakul ki.
Sértődős játékosokkal nem ajánlott! :)