Igen?

Normál ár: 6 990 Ft

A Te árad: 6 641 Ft

Értékelés:  (4.4)
Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan jönnének ki egy rossz mozifilmről? Vagy hogy hányan szokták megenni a pizza szélét?
Az Igen?-ben nincs más dolgunk, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. Pontot csak akkor kapunk, ha meg tudjuk mondani, hányan vennének fel egy stoppost vagy
hányan vállalnák el egy ország vezetését, mondják: „egészségedre!”, ha valaki tüsszent mellettük, hányan ittak kávét reggel – és még sok hétköznapi és rendkívüli helyzet köszön vissza a kérdéskártyákon. Egy garantált jókedvet biztosító partijáték, amelyben meglepő dolgokat tudhatunk meg játékostársainkról!

Értékelések átlaga 


(4.4)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 10 Családdal 8 Partijátéknak 10
79% (11)
7% (1)
7% (1)
7% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 14)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
Esti beszelgetos

Nagy | 2018. december 3.

Eddig meg csak ketten probaltuk parommal, de mindenkeppen tudnam ajanlani mindenkinek, aki szeretne olyan dolgokat is megtudni a baratairol, amikre nem is gondolna. :D
Szeretettel ajánlom

Győri-Nádai Réka | 2018. november 7.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy jelen lehettem ennek a játéknak a születésénél. A projekt célja az volt, hogy a játékosokat közelebb hozhassa egymáshoz egy mély és izgalmas beszélgetős partyjátékon keresztül. Izgalmas volt figyelemmel követni, ahogy lekerültek a játékról a felesleges sallangok, hogy a játékosok a tekintetüket a játékasztalról felemelve inkább egymással kezdjenek interakcióba, és ne a szabályokra, hanem egyszerűen egymásra koncentráljanak. Én nagyon szeretek apró érdekességeket megtudni a hozzám közel állókról, úgyhogy nekem telitalálat, és öröm számomra hogy parti-hangulatban és családi rendezvényeken is jól működik. Nagy szeretettel ajánlom családoknak, barátoknak, és szerintem "randijátéknak" is remek. :) Én személy szerint nagyon szeretem, és a barátainkkal gyakran játsszuk.
Elsőre érdekes, aztán rájössz, hogy semmi újat nem ad

István | 2018. október 25.

Elsőre nagyon érdekesnek találtam ezt a játékot, úgy nézett ki, mint ami valóban egy jó kis beszélgetésindító partijáték lehet. Aztán leültünk játszani, jöttek is sorban a kérdések, de hamar ráuntunk. Mert ez igazából nem partijáték, de játéknak sem mondanám.

Kapunk egy rakás kérdést aminek a nagy része nem működik - ezt elfogadom, társaságfüggő. De ami működik azok olyan kérdések amiket egyébként is elővennénk egy baráti borvacsorás estén egy tartalmas beszélgetés és vidám hangulat mellett, ehelyett magyarázhatjuk a szabályokat, amik lehet, hogy egyszerűek, de a szabály által követendő mederbe terelve már nem kötetlen beszélgetéssé alakul a dolog, hanem játékká. Játékként viszont nem működik, sajnos. Négyszer próbáltuk, négy különböző társasággal, senkinek sem tetszett, sokszor kínossá fajult a helyzet is.

Javaslom, hogy inkább tegyetek be egy jó zenét a háttérbe, bontsatok fel egy üveg bort és kuporodjatok a szőnyegre a dohányzóasztal köré - sokkal jobb és kötetlenebb hangulat kerekedhet, mint így :)
Remek ötlet!

Dorka | 2018. október 19.

Nagyon szeretjük, remek ismerkedős,beszélgetés indító játék. Egyszerű, de nagyszerű szabályok, mély, és érdekes kérdések, de emellett sokszor hasfájásig nevetős válaszok.
8-an is játszható

Murly | 2018. október 18.

A mi baráti társaságunk egy picit nagyobb, sokszor 8-10 fővel játszunk. Szerencsére az Igen? könnyedén játszható több fővel is :) A tippelésnél a kocka helyett két kezünket használva 3-ra annyit mutatunk, amennyi Igen lesz szerintünk :) A lapok körülményesebbek, de egy Solo, Uno, Secret Hitler, vagy bármilyen másik több színű kártyával kiegészíthető, ahol a piros a nem, a kék/zöld pedig az igen.

Remek szórakozás, és sok új dolgot megtudtam a többiekről!
Egy jó délután egy jó társasággal

Judit | 2018. október 18.

Könnyed partijátékra számítva ültünk neki hatan. Aztán elég gyorsan előkerültek olyan kérdések, amiken hosszú beszélgetések alakultak ki. Rengeteg olyan témát találtunk, amiről spontán nem beszélgettünk volna, de kiderült, hogy a barátainknak egészen érdekes és izgalmas véleménye volt velük kapcsolatban. Szép lassan már nem is tűnt fontosnak, hogy kinek mennyi pontja van, ki nyer, csak vártuk a következő szokatlan vagy megdöbbentő kérdést amin tovább beszélgethetünk. :)
Szerintem külön jó, hogy vannak gyors, vicces, könnyed kérdések is, amik kicsit elválasztják a mélyebb témákat. A hátránya, hogy jó társaság kell hozzá, akik minimális mértékben nyitottak. Biztos, hogy saját kérdéseket is fogunk írni, ezt nem lehet kihagyni! :D
Jó beszélgetésindító, szerettük!

Gigi | 2018. október 17.

Egyetemi osztálytársakkal töltöttünk el egy kellemes játékestet (több év kihagyás után) öten, ebből hárman ismertük egymást és ketten a párunkkal érkeztünk akiket nem ismertek a többiek. Kifejezetten jégtörőnek szántuk a játékot, mivel várható volt, hogy egy rövid "kivel mi van" és a nosztalgiázás után hasznos lehet egy kis segítség, hogy legyen téma és hogy mindenkit be tudjunk vonni a beszélgetésbe. Kb. 1.5 órát játszottunk és 20 kérdésig jutottunk, volt több olyan, amin jó pár percig elmerengtünk közösen :)
Bárkivel, bármikor

Sára | 2018. október 17.

Amióta büszke tulajdonosává váltam egy doboznyi Igen?-nek, jön velem mindenhova, ahol kicsi esély is van rá, hogy a társaság az este egy pontján összeül majd játszani. Megjárta már a családot, több baráti társaságot, távolabbi ismerősöket, és a kérdések mennyisége és mélységének változatossága miatt minden alkalommal kerekedett belőle egy - vagy több - érdekes beszélgetés, közös gondolkodás, nagy nevetések és meglepő pillanatok. Szerintem hatalmas potenciált rejt ez a játék, és tőlünk is függ, mit hozunk ki belőle. Szeretettel ajánlom!
Meglepően mély és szórakoztató

Péter | 2018. október 17.

Volt lehetőségem kipróbálni az IGEN? című játékot, és bár az elején kissé szkeptikus voltam (eldöntendő kérdésekre kell válaszolni és tippelni?), ez az érzés pillanatok alatt elmúlt, és átvette a helyét az igazi közösségi élmény! Hatan játszottunk, 3 pár, akik meglehetősen jól ismerjük már egymást - legalábbis ezt hittük. A játék megmutatta azonban, hogy mindenkinek számtalan meglepő és érdekes oldala van. A vége felé már kicsit szabadabban játszottunk, de szerintem sokat elmond, hogy több mint másfél óra alatt mindössze 9 (!) kérdésig jutottunk el. Állatira elszállt az idő, és egy olyan beszélgetés lett belőle, amire már rég volt példa. Én még biztos sokszor előveszem a játékot akkor is, amikor egyébként egy társasággal nem akarnánk belecsapni egy nagy társasjátékozásba, hiszen fantasztikus jégtörő és jól olajozza a beszélgetést. Házibuli-indítónak, vendégségbe is tökéletes. Biztos vagyok benne, hogy nem mindenki fogja elragadtatni magát tőle, de ez szerintem már a személyiségen és nem az IGEN? játékon múlik. Én speciel imádom, és külön öröm, hogy magyar fejlesztésű játék!
Egy Igen-es este

Agnes | 2018. október 16.

Rég röhögtem annyit, mint tegnap este, mikor kipróbáltuk végre az Igen-t. 6-an játszottunk, és imádtuk. Vannak semlegesebb kérdések, de mindig találtunk olyat, ami hol heves vitákat, hol sírva röhögést eredményezett. Pároknak külön élmény.

Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!