Igen?

Normál ár: 6 990 Ft


A Te árad: 6 641 Ft

Értékelés: 
(4.5)
Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan jönnének ki egy rossz mozifilmről? Vagy hogy hányan szokták megenni a pizza szélét?
Az Igen?-ben nincs más dolgunk, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. Pontot csak akkor kapunk, ha meg tudjuk mondani, hányan vennének fel egy stoppost vagy
hányan vállalnák el egy ország vezetését, mondják: „egészségedre!”, ha valaki tüsszent mellettük, hányan ittak kávét reggel – és még sok hétköznapi és rendkívüli helyzet köszön vissza a kérdéskártyákon. Egy garantált jókedvet biztosító partijáték, amelyben meglepő dolgokat tudhatunk meg játékostársainkról!

Értékelések átlaga 


(4.5)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 17 Ketten 8 Családdal 15 Partijátéknak 15
77% (17)
9% (2)
5% (1)
5% (1)
5% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 22)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
Ismerd meg jobban a másikat

Viki | 2019. november 28.

Ha nem hagyományos társasra vágyik a csapat, és nem is csak cseverészni szeretne, akkor ez egy jó kis társas, amely megadja a beszélgetés fonalát. Olyan dolgokra is fény derülhet, amikre nem is gondolunk.
ismerj meg

Nóra | 2019. november 25.

Jó kis játék, amely sokat segít a játékosok mélyebb megismerésében és arra is rávilágít, hogy mi hogyan látunk másokat. Kell hozzá a megfelelő nyíltság és kockázattűrés, mert olyan kérdések is felmerülhetnek, amelyekben nem szívesen nyilatkozunk. De mi történik, ha valaki hazudik és ezt nem vallja be? Néhány bugyuta kérdéstől eltekintve igen jó játék.
Egyszerű és nagyszerű

Reka | 2019. augusztus 1.

Egy barátnőmmel kipróbáltuk az üzletben ketten, és annyit nevettünk közben, hogy végül mindketten meg is vettük. Itthon a párommal jászottuk eddig, szintén kettesben. A játékszabály két perc alatt megtanulható. Hol vicces, hol elgondolkodtató, de az biztos, hogy sok olyan kerdést megválaszolunk mostanában, amit eszünkbe sem jutna megkérdezni. Mar várom, hogy nagyobb tásasággal is kipróbálhassuk, biztosan nagyon jo lesz. Az pedig külön jó erzés, hogy magyar a szerző! Az alapötlet egyszerű és nagyszerű! Persze a kérdéskártyák előbb utóbb ismétlődnek, dehát erre lesz (remélem) kieg pakli, mint régen az aktivitihez, vagy saját kérdéseket is bele lehet vinni, így végtelenszer játszható!
Kiváló beszélgetés indító és ismerkedős társasjáték

Beni | 2019. július 25.

Tökéletes választás, hogy ha megakarjátok ismerni egymást vagy ha egy jót akartok beszélgetni.
Különféle kérdések vannak benne, melyek legtöbbjét nem jutna eszetekbe megkérdezni egymástól, de mégis olyan kérdések melyekkel új, érdekes dolgokat tudtok meg egymásról. Vannak benne felnőttes kérdések is, de ezek jellege csak annyiban felnőttes, hogy kell egy nagyobb élettapasztalat hozzá, egy bizonyos életkor, hogy releváns legyen a kérdés számotokra is.
Egy olyan hangulatos légkört tud megteremteni ez a társasjáték, hogy szinte bármilyen alkalomra és korosztály számára ajánlani tudom.
Értékelés

Zsuzsa | 2019. május 28.

Jó játék beszélgetés indítónak új vagy akár összeszokott társaságban.
Beszélgetős

Bird | 2019. május 18.

Érdekes beszélgetés kerekedhet ki egy egy forduló végén. Aki szeret beszélgetni ismerőseivel vagy lazulni evvel a társassal mindkettőt megteheti.
Könnyed szórakozás

Bianka | 2019. május 7.

Mi ketten és családdal is játszottuk. Ketten azért jó, mert előkerülhet olyan téma, amit amúgy eszünkbe nem jutott volna megkérdezni a másiktól. Családdal, ha pontozva játszunk már előkerül a spekulációs csalás :D apukám rendszerint direkt nemet rak, ha igen lenne a válasz, hogy ne kapjunk pontot. Vicces helyzeteket tud szülni, de vannak kínosabb kérdések is. Könnyed, szórakoztató. Azért kap csak négy csillagot, mert sokszor van az, hogy inkább másik lapot választunk, mert túl könnyen lenne kvázi ingyen pont. Valamint a kártyákhoz szerintem érdemes beszerezni kártyavédőt.
Ismerős

Mate | 2019. április 16.

Kicsit féltem tőle, mert nem jétszottam még ilyen típusú játékkal, de nagyon kellemesen csalódtam. Nagyon egyszerű, de szép a grafika. Sok érdekes dolgot meg lehet tudni a barátaidról, néha vicces, néha nagyon komoly kérdésekben. A szabályok pofon egyszerűek.
Esti beszelgetos

Nagy | 2018. december 3.

Eddig meg csak ketten probaltuk parommal, de mindenkeppen tudnam ajanlani mindenkinek, aki szeretne olyan dolgokat is megtudni a baratairol, amikre nem is gondolna. :D
Szeretettel ajánlom

Győri-Nádai Réka | 2018. november 7.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy jelen lehettem ennek a játéknak a születésénél. A projekt célja az volt, hogy a játékosokat közelebb hozhassa egymáshoz egy mély és izgalmas beszélgetős partyjátékon keresztül. Izgalmas volt figyelemmel követni, ahogy lekerültek a játékról a felesleges sallangok, hogy a játékosok a tekintetüket a játékasztalról felemelve inkább egymással kezdjenek interakcióba, és ne a szabályokra, hanem egyszerűen egymásra koncentráljanak. Én nagyon szeretek apró érdekességeket megtudni a hozzám közel állókról, úgyhogy nekem telitalálat, és öröm számomra hogy parti-hangulatban és családi rendezvényeken is jól működik. Nagy szeretettel ajánlom családoknak, barátoknak, és szerintem "randijátéknak" is remek. :) Én személy szerint nagyon szeretem, és a barátainkkal gyakran játsszuk.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!