Igen?

  Normál ár: 6 990 Ft

  A Te árad: 6 641 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan jönnének ki egy rossz mozifilmről? Vagy hogy hányan szokták megenni a pizza szélét?
  Az Igen?-ben nincs más dolgunk, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. Pontot csak akkor kapunk, ha meg tudjuk mondani, hányan vennének fel egy stoppost vagy
  hányan vállalnák el egy ország vezetését, mondják: „egészségedre!”, ha valaki tüsszent mellettük, hányan ittak kávét reggel – és még sok hétköznapi és rendkívüli helyzet köszön vissza a kérdéskártyákon. Egy garantált jókedvet biztosító partijáték, amelyben meglepő dolgokat tudhatunk meg játékostársainkról!

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 1 értékelés
  Ez Igen. :)

  Tamás | 2018. szeptember 22.

  A minap kaptam kézhez Győri Zoli remek játékát. Meleg szívvel ajánlom a társasjátékos közösségnek, mert egy nagyon eltalált, a kérdések közt a szórakoztatótól az igen komoly, elgondolkodtatón át mindenféle megtalálható. Az első party játékom a polcon, de mind a tartalom, mind a kivitelezés minősége miatt vastagon megért minden egyes forintot. A dobozban található 440 kérdés egy ideig biztosan elég lesz, remélem, készül már hozzá a kiegészítő. Mi ketten játszottuk először, és csak annyit mondanék, a próba játék eltartott legalább két órán keresztül, annyira szórakoztatott minket. Bármilyen furcsán hangzik, de a játéknak időnként hatalmas mélységei vannak, amikor egy-egy érdekesebb kérdés után a játékosok meg is indokolják a válaszukat, mert a játék erre is lehetőséget ad. Nagyon kíváncsi leszek, hogy több fővel hogy fog működni, bár kétségem nincs felőle, hogy remekül fogunk szórakozni. Sose rosszabb kezdést a fejlesztőnek. :)

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!