Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.990 Ft

Imagine

7.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (52)

Vélemények

4.73
52 értékelés
(41)
(9)
(1)
(1)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 10. 02.
Kreatív, egyszerű játék amit szinte bármilyen társasággal elő lehet venni :)
2020. 06. 17.
Kreativításra kihegyezve

Sokféle feladvány van benne, az egész könnyűektől a nehezebbekig. Mi általában a legnehezebbnek vélt feladványt választjuk a kártyáról és azzal próbálkozunk (több kategória is van egy-egy feladványkártyán). A játékszabály nagyon egyszerű, a motívumokat tartalmazó kártyák segítségével kell rávezetni a többieket a megoldásra. Sok kreativitást igényel, én leginkább gyerkőcöknek ajánlom, mert fejleszti a kreatív gondolkodást, de a felnőtteknek is ideális, így a család minden tagja bevonható a játékba. A kártyák jó minőségűek, érdemes egy fehér asztalterítőn játszani, hogy rendesen látszódjanak a motívumok.
2020. 06. 12.
Innovatív

Nem is tudok más játékot mondani, ami ennyire igénybe veszi a játékos kreativitását, absztrakt látásmódját. Nincs semmilyen segítség, csakis az a néhány kis lapka, amikből ki kell találni a megfejtést. Ez pedig nagyon, nagyon jó, itt érezni igazán, hogy dolgozik az ember agya és közben még nagyon jól is szórakozik.
Ajánlom bárkinek :)
2020. 06. 11.
Activity Advanced

Sokkal jobban csavarja meg az Activity koncepciót, mint mondjuk a Concept - limitált eszköztárból kell lerajzolni a feladványt. Vannak elképesztően nehezek, de a nagyrésze igen humorosra sikerül, szórakoztató "legozás" - csak legyen elég nagy asztal kiteríteni a lapokat :)
2020. 05. 24.
Nagyon ötletes

Nagyon jó, könnyed partijáték. A kártyák jó minőségűek, a feladványok ötletesek. Mindenkinek ajánlom aki egy kis családi szórakozásra vágyik.
2020. 03. 21.
még apa is játszik :)

Remek játék több főre, mi szilveszterkor rávettük apát is, hogy játsszon, ő talán évente egyszer játszik bármivel is ... órákat játszottunk vele, ezzel kezdtük és fejeztük be az évet, kis szünettel :D Nagyon szórakoztató, van, hogy a legegyszerűbb dolgot kell sokáig mutatni és egy bonyolultnak tűnőt hamar kitalálunk, de alig lehet leállni ezzel a játékkal. Eddig több társasággal próbáltuk és mindenkinek bejött, valaki saját példányt is beszerzett belőle. Az is jó benne, hogy ugyan azt a feladványt minden ember máshogy mutatja, így nem mindig van előnyben egy már korábban imagine-ző játékos. Egyetln hátránya talán az, hogy nem érdemes túl gyakran játszani, hogy ne jegyezzük meg, mit kell kitalálni.
2020. 03. 14.
A nevetés garantált

Nagyon jó kis játék. Nehezebb mint az Activity, hisz megadott, véges elemekkel kell dolgozni, így nagyobb kreativitást és több asszociációt igényel. Épp ezért nagyon jó, hogy képes volt megújítani ezt a formátumot. Igazi partijáték, ami közben sokat lehet nevetni.
2020. 03. 09.
Legjobb asszociációs játék

Egyik legnagyobb kedvencem ez a játék, a barátainkkal szoktuk játszani. Kiváló hangulatot tud eredményezni, mindenki nagyon szokta élvezni.
2020. 02. 22.
Kiváló asszociációs játék

Nagyon jó kis activity szerű játék, rengeteg lehetőséggel. Előnye hogy könnyen tanulható és nehezen megunható.
2020. 01. 30.
Kreatív

Akik szerették az Activityt biztosan szeretni fogják ezt is. A feladványok néhol nagyon nehezek, némelyik túl könnyű, de van több választási lehetőség is a kártyákon. Mi bevezettük, hogy nem mindig mondjuk meg a kategóriát. Akár be lehet vetni más játékok kártyáit, ha változatosságra vágyunk. Egyébként sokszor újrajátszható, gyerekekkel is ideális, nagyon szokták szeretni. Könnyű belemerülni, legtöbbször nem is pontozzuk, csak mutogatunk, amíg kedvünk tartja. Próbáltam már barátokkal nagyobb társaságban, családdal, de ketten is működik. :)
2020. 01. 27.
Barkóba kártyákkal

Pofonegyszerű partijáték, akár teljesen kezdőknek is. Nagyon jó ötlet az áttetsző kártyalapok használata, így van lehetőség igazán izgalmas összeállításokat kihozni.
2020. 01. 22.
Nagyon tuti

A közelmúltban volt szerencsénk kipróbálni ezt a játékot, rögtön elhatároztam, hogy gyarapítani kell vele a gyűjteményünket. Pörgős, kreatív, ami végre nem a megszokott Activity, hanem egy modernebb, könnyedebb, számomra sokkal szórakoztatóbb játék. Ötletesek a feladványok, mégis okoz némi fejtörést, hogy a kártyákkal hogyan vezessük rá a többieket a megoldásra.
2019. 12. 26.
Kreatív és szórakoztató

Ha kisebb-nagyobb társasággal összeülünk, mindig elővesszük, mert nagyon ötletes játék.
2019. 12. 18.
Szilveszteri kellék

Tavaly szilveszterre vettem, mert tudtam, hogy sokan leszünk és mindenki egyszerre tudjon beszállni. Akkor játszottunk vele először. Eleinte mindenki bátortalan volt és nem állt rá az agyunk, de 2 feladvánnyal később, mikor ez megtörtént, nagyon frappáns megoldások születtek! Többször nem jöttünk rá, mit akart a másik elmutogatni, de mikor elmondta, leesett, hogy mennyire ügyesen állította össze a kombinációkat! Eddig még nem volt olyan játék, ahol ennyire elismerően nyilatkozzunk egymás technikájáról! :D
Imádom, hogy könnyen tanulható, nagy társasággal játszható és hogy a feladvány kártyák mindkét oldalán vannak elmutogatni valók. :P Egy hete már szóltak, hogy idén se hagyjam otthon!
2019. 12. 18.
Kedvenc

Baráti társaságunk egyik nagy kedvence.
2019. 12. 12.
Csak kreatívan

Nagyon ötletes és igen csak egyedi játék, mely bármilyen lapos estét képes feldobni, akár ketten akár nagyobb csapatban játszotok.
Az fontos azonban, hogy a játékhoz szerintem szükség van az out of the box gondolkodásra, mert vannak feladványok, melyek igencsak nehezek
Kreativitásunkat és képzelőerőnket semmiképp sem hagyja berozsdásodni
2019. 12. 02.
Tanári parti :D

Mi egy csapatépítő esten játszottuk. Nagyon jól szórakoztunk. Eléggé az este vége felé jártunk, mikor előkerült. (Előtte tabuztunk :D ) Kissé fáradtak voltunk mind szellemileg mind fizikailag, de ez a játék mindenkit felpörgetett. :)
2019. 11. 11.
Kreatív kacagások

A személyes kedvencem, és igen elfogult vagyok, mert imádom és szinte mindig nyerek benne. Kettesben, családi körben és nagyobb baráti körben is ideális játék, remek hangulatot teremt és nagyokat lehet nevetni rajta. Kreativitásra és figyelemre lesz szükséged és cserébe rengeteg nevetést kapsz :D
A vizuális gondolkodást és az asszociációs, és az intuitív képességet használja, fejleszti. (mivel én festek, rajzolok nekem nagyon jól mennek ezek, ezért aztán be kellett hozni egy új szabályt, én csak akkor válaszolhattam a feladványokra, ha elszámoltam háromig :D )
Tényleg kooperatívvá válhat, ha nem a pontozás a lényeg, hanem a feladat közös megoldása! Nagyon élvezetes, mindig újat nyújt!
2019. 07. 05.
party

röviden összefoglalva egy jobb aktivity. ajánlom bárkinek aki egy könnyed játékot akart kacagásal.
2019. 06. 22.
Vizuális kapcsolástechnika

Nagyon jó kártyajáték, amelyet többen az activity utódjának is tartanak. Nálunk eddig mindenki szerette, mert végre nem neki "kellett" rajzolnia, de mégis használhatták ezt a feladványtípust. A műanyag lapok egyelőre jól bírják a strapát (cirka 1 éve van meg a játék), nem látok rajtuk sérülést a használat miatt. A feladvány kártyákon én azt tapasztaltam, hogy néha túl konkrét dolgot kér, ráadásul olyat, amire/akire egy magyar ember nem is gondolna (volt, hogy filmcímeket, neveket kellett kitalálni, és fogalmunk se volt, hogy kicsoda), ezeket szinte kivétel nélkül kihagyjuk. Viszont nagyon könnyen lehet azt is csinálni, hogy saját magunk találunk ki speciális kifejezéseket (amikor munkatársakkal játszottunk), és azokat próbáltuk ábrázolni. Amit én személy szerint szeretek benne, hogy nem csak kompetitív módban lehet játszani, hanem kooperatívként is. Csapatépítéskor mind azon voltunk, hogy kitaláljuk, hogy mi a megoldás, és senki nem számolta, hogy kinek hány pontja van, örültünk, hogy közösen megtaláltuk a megoldást.
2019. 06. 13.
Fergeteges hangulat

Nagyszerű szórakozás. Minél nagyobb csapatban annál jobb. Magyarázni a kártyákkal és kitalálni, azt amit éppen látsz egyaránt nagy élmény. Persze vannak benne olyan feladványok, amikre rögtön kiguvad az ember szeme. Mi könnyítésként úgy is szoktuk játszani, hogy csak az oldalt határozzuk meg, vagy azt mondjuk h például, hogy 4-es vagy annál kisebb szám legyen. Egy biztos, garantáltan könnyfakasztó megfejtések fognak elhangzani.

Érdemes homogén felületen játszani és minél világosabbon!
2019. 03. 31.
Ketten is élvezetes

Mi többnyire ketten szoktuk játszani, pontozás nélkül, magáért az alkotás és megfejtés élményéért. Így is élvezetes tud lenni. Ami különösen tetszik, hogy remekül sikerült a feladványok magyarítása. Pl. kürtőskalács. :)
2019. 01. 13.
Kreatív játék

Nemrég vettem meg és kettesben próbáltuk ki a férjemmel. Ő nagyon nem szeret játszani. De ez a játék még neki is tetszett, bár tagadta, de én a csillogó szemén láttam, hogy neki is bejön.
Attól jó, hogy kis piktogramokból, egyezményes szimbólumokból kell összeállítanod a kitalálni való szót/kifejezést/közmondást.
Szerintem kettesben is jó, mert megismered a veled játszó ember gondolkodásmódját, szimbólumrendszerét, ami lehet, hogy eltér a tiédtől.
Bonyolultnak hangzik, de a szabályok egyszerűek. Mi 13 partit játszottunk, és nem pontoztuk. Inkább az volt a cél, hogy a másikat rávezessük a megoldásra. Nagyon élveztük, amikor egy kártyából kitalálta a másik, hogy mi a feladvány!!!
2019. 01. 01.
szuper

Karacsonyra vettuk meg egy ismerosnek, jatszottunk is vele, unnepek utan pedig sajat magunknak is beszereztuk :) nagyon jo, gyerekek is elveztek nagyon
2018. 12. 30.
Mindenkiből kihozza a kreativitást

zuper játék, társasestek és bulik beindítására kiválóan alkalmas. Jól megmozgatja az ember fantáziáját.
Hatalmas előnye, hogy gyakorlatilag bármennyi játékossal jól játszható.

Azoknak szerintem különösen ajánlott játék, akik zavarban vannak Activity-zéskor, ha mutogatásra vagy rajzolásra kerül a sor. Itt adott eszköztárunk van, amelyből összeválogatjuk a feladvány elemeit.
2018. 12. 10.
Hatalmas siker

Hatalmas sikert aratott a baráti társaságomban. Mindenkinek nagyon tetszik, mert a játék könnyen érthető, így még aki először játszik is vele, az is otthonosan és rutinosan mozog a kártyák közt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2018. 12. 02.
Tökéletes partijáték

2-4 fővel is csodálatos, de nagy társaságban is szuper élmény. Hasfogós könnykicsordulós nevetések, régi sztorik... Akárki játszott velünk, utána mindenki megvette magának is.
Egy pokróc az asztalra brutálisan megnöveli a játszhatóságot, nem kell karmolászni a kártyákat. (És nem látszik, hogy két használat után csupa maszat az összes lap. :D ) Nagyon szeretem, hogy egyszerű a szabály, totális szabadság-érzés. Nem is kell magyarázni. Elkezdi két ember, és pár percen belül már 10-en leszünk az asztal körül, egymást túllicitálva röhögünk.
2018. 11. 29.
Partijáték kedvelőknek

Nagyobb csapattal remekül élvezhető játék,ahol szükség van a kreativitásunkra. A pontozást lehet kicsit módosítani,de az alap szabályokkal is remek szórakozást nyújt.
2018. 11. 27.
X-akták

Imádom, megmozgatja az ember fantáziáját.
A tippeken remekül lehet nevetni.
Nem olyan fontos a pontozás maga a játékélmény is elég lehet.
2018. 10. 16.
Új-jobb Activity

Miután már azt hinnénk nincs tovább, akkor találkozunk az Imagine-nel és rájövünk, lehet az Activityt még fokozni. Sőt! Kicsi doboz, egyszerű szabályok, kreativitásnak pedig nincs határa. Igaz a dobozban adnak pontozó zsetonokat, mi sose használtuk, általában a társaság csak játszott vele, ameddig kedvünk tartotta.
2018. 08. 25.
Mozgalas és vicces

Nagyon nagyon jó partijáték. Borzasztóan vicces helyzetek születnek a játék során, az activity nagyon friss köntösbe bújtatva. Hátránya lehet, ha egy társaságban nem mindenki ugyanolyan jól ismeri az adott szimbólumokat, érdemes játék előtt és közben is feltérképezni őket.
2018. 08. 08.
Nagyon vicces

Nagyon szeretem ezt a játékot, mindig megnevettet az hogy mindenki másképp mutatja be az adott feladványt. Nagyon vicces játék. Imádom.
2018. 07. 25.
Megfogós

Elsőre nagyon megfogott a játék, annyira, hogy természetesen meg is vettem, aztán néhány játék után már nem igazán került elő. Ketten nem játszató, viszont a megfelelő társasággal be vagy levezetőnek jó. Az alapötlet tényleg nagyszerű, a kivitelezés is, a feladatok mennyiségével sincs gond, a szabálya egyszerű. Mindezen jó tulajdonságai mellett szerintem vannak jobb party játékok is.
2018. 07. 21.
Imagine- kreatív

További hozzávalók a játékhoz: egy jó társaság és minden kreativitásuk. Szuper!!
2018. 06. 23.
Hatalmas kedvenc

Zseniális játék, ha sokan gyűlünk össze, mindig előkerül, hiszen bármennyien játszhatják és minden korosztálynak jó szórakozás. Imádjuk benne a szörny/quasimodo figurát, ami nálunk volt már Dart Vader, Hulk, Quasimodo, Voldemort, Szörnyeteg és King Kong is. Minden kártyalap felhasználási módjának csak a képzelet szab határt.
2018. 04. 23.
Kreatív

Régóta vágytam a játékra és nem okozott csalódást.:) Nagyon jók és ötletesek a feladványok, megmozgatja a kreativitást, problémamegoldóképességet egyaránt. Kisebbek kis segítséggel tudják játszani, de így ügyesen becsatlakozhatnak a játékba. Az első játéknál kicsit több gondolkodást igényelt egy-egy feladvány megoldása, kirakása, de ha bele jön az ember, hamar rérez a játék ütemére. Szórakoztató az egész család számára.:)
2018. 04. 02.
Poén

Nekünk hasonló értést adott a Concept-hez. Aki azt szereti, ezt is szeretni fogja.
2018. 03. 15.
Activity rajzolás nélkül

Szuper partyjáték egyszerű szabályokkal, amit bárki játszhat. Kezdőkkel/gyerekkel érdemes úgy játszani, hogy maga a játékos választhasson feladványt. Néhány esetben pedig a kategóriát is lehet egyértelműbbé tenni. Az új feladványoknak csak a képzelet szab határt :)
2018. 03. 08.
Csak a képzelet szab határt

Nagyon könnyed,gyors,vicces játék. A feladatok változatosak, vannak egyszerűbb és nehezebb kategóriák is ,így ideális lehet minden korosztály számára. Nagyon jól beleillik egy házibuliba ,mert a jó kedv és nevetés garantált :)
2018. 02. 03.
Egyszerű de nagyszerű!

Ha nincs kedvetek órákon át a szabályokat magyaráz, de társasoznátok egy jót, akkor remek választás. Saját feladványokkal mindig fel lehet dobni, ha a kártyák már unalmasak.
2018. 01. 05.
A képzelet szab határt

Nagyon nagyon élveztem! Valószínűleg azért nem érzékeltem eddig, hogy milyen különböző nehézségi szintek vannak, mert nálunk pont nem jött ki olyan kifejezés, amit ne ismert volna mindenki, vagy brutálnehéz lett volna kirakni. Nagyon sokat nevettünk, és fantasztikus ötletnek tartom, hogy néhány csíkkal és ponttal kell komplett dolgokat kifejezni. Azt gondoltam elsőre, hogy ez lehetetlen, de amikor sorra kerültem, hirtelen nem is volt olyan vészes. Várom, hogy elérhető legyen a boltban!
2018. 01. 04.
Szuper

Nagyon jó játék, nagyon ötletes. Egyetlen hátránya, hogy a kártyákon szereplő fogalmak sokszor rossz helyen szerepelnek , vagy érthetetlenek/ismeretlenek.
2017. 11. 27.
Activity gúzsba kötve

Kreativitás igencsak kell hozzá, mert a kommunikációs eszközök adottak és számuk korlátozott, ugyanakkor az elmagyarázandó fogalmak, személyek stb. összetettsége nem seemi. Elképesztő, hogy ugyanarról a jelről, rajzról, szimbólumról mi minden juthat az ember eszébe, függően persze a kontextustól is. Megjegyzem, hogy a kártyákon lévő fogalmak kategorizálása sokszor nem megfelelő/ érthetetlen.
2017. 10. 01.
Activity reloaded

Könnyed kis partyjáték, igazán versengés nélkül.
Nekem nagyon tetszett , hogy tudtak valami újdonságot kitalálni ebben a mutogassunk el egy feladványt világban, ezekkel az áttetsző lapokkal, melyek kombinációival kell elmutogatnunk a különböző feladványokat.

Annyiban talán kicsit furcsa, hogy vannak nagyon könnyű feladványok is, amire kb. egy az egyben van egy megfelelő ábra is és pillanatok alatt el lehet mutogatni, illetve vannak nagyon elvontak is.
Mivel azonban érzésem szerint ez egy olyan játék, ahol nem az számít, hogy ki nyer, hanem az önfeledt szórakozás, mindenképpen ajánlom azoknak akik szeretik a könyedebb hangvételű, kreativitást igénylő játékokat.
2017. 09. 03.
nevetés garantált

Nagyon vicces, az activityre, pictionaryre hajazó játék. Partijátéknak tökéletes, a lehetőségek tárháza végtelen. Izgalmas látni, hogy mások hogy próbálják a kis kártyák segítségével elmutogatni az adott feladványt. A jókedv és a nevetés garantált.
2017. 08. 27.
Pár módosítással tökéletes parti játék

Az alapjáték nagyon jó, pár kiegészítést eszközöltünk a játék során: a legjobb/legviccesebb feladványt kell választani a lapról, hangot is lehet kiadni, valamint saját feladványokat is kitaláltunk, ha már túlságosan kimerítettük a lapokat.
2017. 08. 14.
Ideális partyjáték

Rendszeresen előkerülő partyjáték a baráti társaságban, pont az egyszerűsége és mindenki által elsajátíthatósága okán. Kicsik és nagyok egyenlő eséllyel indulnak ebben a játékban és számomra pontosan ez teszi szimpatikussá. A feladványok között vannak egyszerűbbek és nagyon nehezek is, a "bármit válaszhatsz adott lapról" háziszabállyal kombinálva mindenki talál számára szimpatikus kirakni valót.
Egyetlen hátránya, hogy egy idő után el lehet unni azért - mint a legtöbbi ilyen típusú társast.
2017. 07. 26.
Elég jó partyjáték

Heten játszottunk az imagine-nel és azt kell, hogy mondjam, hogy az activity (5) és a concept (3) közé raknám értékelésben. Eléggé szórakoztató, lehet viccesen is magyarázni egy-egy szót és gyorsan lemegy, mivel nincs sok győzelmi zseton.
2017. 07. 04.
Mindenkinek!

Ezt a játékot legutóbb 12-en játszottuk, ebben a társaságban Édesanyám is benne volt és pár abszolút nem gémer barátom is. legalább 50 kört játszottunk. Innen is látszik, mennyire könnyed, élvezetes. Közben véletlenül nedves is lett pár kártya. Tökéletesen bírják :) Remek partyjáték, akár óvatlanabb iszogatós bulikba is (mint amilyen a miénk is volt).

Egy jó tanács: szerezzetek alá FEHÉR asztalt! :)
2017. 03. 18.
Nem jött be

Őszintén szólva nem tetszik. Pedig nincsen bajom a sok fantáziát igénylő játékokkal. Egyszerűen nagyon nem fair és alapból sem értem, h lehet ennyire különböző nehézségű feladványokat (főleg külön jelzés nélkül) belerakni. Pl. egy kakast, ami teljesen felismerhető és 3 mp. kirakni, h lehet egy lapon említeni Karl Lagerfelddel. Vagy Bubuval a Maci Laciból. Aki ilyeneket kap, azzal nem fair. Persze mondhatni valahol szerencsejáték is, de nem értem miért raknak bele olyat, amit kb lehetetlen kirakni.
2017. 01. 12.
A legjobb

Teljes levett a lábamról az egyszerűségével és nagyszerűségével. Talán még jobban is, mint a Concept, pedig az is nagy sikernek örvend nálunk.
Az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne, hogy a kártyákon nincsen jelölve a nehézségi szint és nem feltétlenül ugyanolyan kihívás kirakni egy fagyit, mint Chip és Dale-t. Illetve 8 fővel eléggé el tud húzódni, de ha jó a társaság.... :)
2016. 08. 26.
Lehetőségek tárháza

Gyakorlatilag végtelen lehetőség lapul ebben a kis dobozban! Akár szabály szerint, akár csak úgy, de annyi féle megoldást lehet kihozni, amennyit csak szeretne az ember!
Kisebb gyermekeknek is ajánlott, mivel nagyon jól fejleszti a képzelőerőt és a felismerő képességet! Az unokaöcséimmel játszatom igen gyakran, és ők is nagyon élvezik.